Ania wróciła! Hej hej :*Cześć, cześć
Nie wiem, czy ktoś mnie tu pamięta. Nie pisałam jakiś czas, bo przeszkodziły mi sprawy rodzinne. U nas dalej cicho, ciąży brak. 6cs, 19 dc, owulacji chyba jeszcze nie było, bo testy wyszły negatywne, ale płodny okres już czuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anuś89
Fanka BB :)
Hej. Ja pamietam, z Twoim tata było nienajlepiej prawda? Jak się teraz sprawy maja?
Niestety zmarł przed świętami bardzo to przeżyłam. Nawet nie zdążył doczekać chwili, żebyśmy mogli mu powiedzieć o ewentualnej ciazy.
AgaRS90
Tylko czytałam na tej stronie.Też zastanawiam się nad Aniball Tylko nie wiem czy na pewno warto. Słyszałaś jakieś opinię o nich?
Ja tam wszystko co moze pomóc biorę pod uwagę[emoji16] czytam opis i ma to dla mnie sens. Jesli balonik podczas cw moze dojsc do wielkosci główki to tez pewniej sie chyba rodzaca czuje jadac na porodowke
AgaRS90
Pewnie, ze pamiętamy[emoji173]Cześć, cześć
Nie wiem, czy ktoś mnie tu pamięta. Nie pisałam jakiś czas, bo przeszkodziły mi sprawy rodzinne. U nas dalej cicho, ciąży brak. 6cs, 19 dc, owulacji chyba jeszcze nie było, bo testy wyszły negatywne, ale płodny okres już czuje.
AgaRS90
Oj wyrazy współczucia Kochana, niestety wiem co czujesz, mój zmarl 11 lat temu, wczoraj obchodzilby 50 urodziny.Niestety zmarł przed świętami bardzo to przeżyłam. Nawet nie zdążył doczekać chwili, żebyśmy mogli mu powiedzieć o ewentualnej ciazy.
ciezkie to bardzo ale trzeba niestety przez to okropieństwo przejść
O'Hara
Niestety zmarł przed świętami bardzo to przeżyłam. Nawet nie zdążył doczekać chwili, żebyśmy mogli mu powiedzieć o ewentualnej ciazy.
Współczuje Ci z całego serduszka. Wiem, ze to żadne pocieszenie ale tylko czas Ci pomoże. A ciąży się doczekasz!! Jak my wszystkie! glowa do góry!! [emoji847][emoji847]
B
bibiU
Gość
reklama
lili78
Ja mialam nacinane i tragedii nie bylo bo dwa szwy mialam a tam wygladam normalnie[emoji16] Kolezance nie nacieli i popekala ...pelno szwow i problemy z gojeniem straszne miala...Ja tez bym bardzo chciała tego uniknąć, dlatego od 30tc masaż krocza olejkami i chce kupić cos takiego Link do: Co to jest Aniball – Aniball.
Nie dość, że pomoże sie porozciagac to jeszcze nauczy mnie - pierworodke - odpowiednio przec, a to tez jest bardzo wazne.
No i pozycja podczas porodu, jak tylko bedzie mozna to kucki czy na kolanach i podpierac sie rękoma?
No i kiedy tylko mi sie przypimni to ćwiczę mięśnie kegla, do tego pilates dla ciezarnych - wycwiczone mięśnie kegla i moednicy na pewno pomoga, a noe zaszkodza
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom