reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja jakos na spokojnie podchodze do staran w tym cyklu bo dopiero w nastepnym bede brala clo a w tym tylko duphaston od 16 dc...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczytałam jak uniknąć nacinania krocza podczas porodu i tak się zestresowałam jakbym już na porodówce leżała.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Ja tez bym bardzo chciała tego uniknąć, dlatego od 30tc masaż krocza olejkami i chce kupić cos takiego Link do: Co to jest Aniball – Aniball.
Nie dość, że pomoże sie porozciagac to jeszcze nauczy mnie - pierworodke - odpowiednio przec, a to tez jest bardzo wazne.
No i pozycja podczas porodu, jak tylko bedzie mozna to kucki czy na kolanach i podpierac sie rękoma?
No i kiedy tylko mi sie przypimni to ćwiczę mięśnie kegla, do tego pilates dla ciezarnych - wycwiczone mięśnie kegla i moednicy na pewno pomoga, a noe zaszkodza :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja jakos na spokojnie podchodze do staran w tym cyklu bo dopiero w nastepnym bede brala clo a w tym tylko duphaston od 16 dc...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja tez biorę od 16 dc dupka .

Dziś robiłam progesteron , tarczyce i prolaktyne. Trochę późno bo mam 10 Dc ale jeśli maja być wyniki złe to wyjdą tak czy siak .
W pn do lekarza i właśnie zaczęły mi się płodne . Leciutka kreska na razie ale wczoraj działaliśmy . Mamy w planie co 2 dni .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez bym bardzo chciała tego uniknąć, dlatego od 30tc masaż krocza olejkami i chce kupić cos takiego Link do: Co to jest Aniball – Aniball.
Nie dość, że pomoże sie porozciagac to jeszcze nauczy mnie - pierworodke - odpowiednio przec, a to tez jest bardzo wazne.
No i pozycja podczas porodu, jak tylko bedzie mozna to kucki czy na kolanach i podpierac sie rękoma?
No i kiedy tylko mi sie przypimni to ćwiczę mięśnie kegla, do tego pilates dla ciezarnych - wycwiczone mięśnie kegla i moednicy na pewno pomoga, a noe zaszkodza :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Też zastanawiam się nad Aniball :) Tylko nie wiem czy na pewno warto. Słyszałaś jakieś opinię o nich?

Cześć, cześć:)
Nie wiem, czy ktoś mnie tu pamięta. Nie pisałam jakiś czas, bo przeszkodziły mi sprawy rodzinne. U nas dalej cicho, ciąży brak. 6cs, 19 dc, owulacji chyba jeszcze nie było, bo testy wyszły negatywne, ale płodny okres już czuje.

reklama
Cześć, cześć:)
Nie wiem, czy ktoś mnie tu pamięta. Nie pisałam jakiś czas, bo przeszkodziły mi sprawy rodzinne. U nas dalej cicho, ciąży brak. 6sc, 19 dc, owulacji chyba jeszcze nie było, bo testy wyszły negatywne, ale płodny okres już czuje.

Hej. Ja pamietam, z Twoim tata było nienajlepiej prawda? Jak się teraz sprawy maja?

Do góry