Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest! Po cichu gratuluję A kiedy powtarzasz test? Czy idziesz na betę?Dziewczyny czy tutaj coś jest czy mam zwidy.. Zdjęcia z różnym światłem..
Oszaleje za chwilę, albo do momentu powtórzenia testu no chyba, ze okres mnie uprzedzi
Ja tez bym bardzo chciała tego uniknąć, dlatego od 30tc masaż krocza olejkami i chce kupić cos takiego Link do: Co to jest Aniball – Aniball.Poczytałam jak uniknąć nacinania krocza podczas porodu i tak się zestresowałam jakbym już na porodówce leżała.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Ja jakos na spokojnie podchodze do staran w tym cyklu bo dopiero w nastepnym bede brala clo a w tym tylko duphaston od 16 dc...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłaś? Bo ja zaspałam haha trzeba się pośmiać bo oszalejemy
RacjaHej evribadi! Ja nie byłam, bo już mnie brzuch nie boli. To po co będę szła, bez żadnych objawów. Bez sera
Też zastanawiam się nad Aniball Tylko nie wiem czy na pewno warto. Słyszałaś jakieś opinię o nich?Ja tez bym bardzo chciała tego uniknąć, dlatego od 30tc masaż krocza olejkami i chce kupić cos takiego Link do: Co to jest Aniball – Aniball.
Nie dość, że pomoże sie porozciagac to jeszcze nauczy mnie - pierworodke - odpowiednio przec, a to tez jest bardzo wazne.
No i pozycja podczas porodu, jak tylko bedzie mozna to kucki czy na kolanach i podpierac sie rękoma?
No i kiedy tylko mi sie przypimni to ćwiczę mięśnie kegla, do tego pilates dla ciezarnych - wycwiczone mięśnie kegla i moednicy na pewno pomoga, a noe zaszkodza
Cześć, cześć
Nie wiem, czy ktoś mnie tu pamięta. Nie pisałam jakiś czas, bo przeszkodziły mi sprawy rodzinne. U nas dalej cicho, ciąży brak. 6sc, 19 dc, owulacji chyba jeszcze nie było, bo testy wyszły negatywne, ale płodny okres już czuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom