reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe...smial sie ze mnie jak mu powiedzialam, ze boje sie menopauzy[emoji23] Jedyne co mnie martwi to ze dopiero od przyszlego cyku zaczne brac te leki no ale co robic, w tym tylko duphaston zapodam od 16 dnia[emoji5]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A no i okazalo sie, ze grzyba mam i dostalam globulki ale mozna po nich normalnie ten teges...w szoku troche jestem bo nic mnie nie pieklo ani jakis uplawow tez nie mialam...[emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
Hehe...smial sie ze mnie jak mu powiedzialam, ze boje sie menopauzy[emoji23] Jedyne co mnie martwi to ze dopiero od przyszlego cyku zaczne brac te leki no ale co robic, w tym tylko duphaston zapodam od 16 dnia[emoji5]

A nie myślałaś żeby męża tez wysłać na badanie nasienia? Tak na wszelki wypadek :)

Dzień dobry w 2dc! Moja apka się podniosła i wreszcie rozplanowała mi cykle do lipca i jak w mordę strzelił na czerwcową wycieczkę wypada mi @!
Więc plan jest taki:
1. Za 4 cykle, w tym rozpoczynającym 15 maja wracam do gry.
2. Na wycieczce robię test i oznajmiam Wam, że 2 kreseczki!
3. Wszystko przebiega bez komplikacji.
4. 20 lutego 2019 przychodzi na świat Czarek lub Marcelinka!

Postanowione! Zmian nie przyjmuję.

A dzisiaj śniło mi się, że już teraz zobaczyłam 2 grube krechy i się trochę zmartwiłam. Przez najbliższe miesiące jedyną antykoncepcję, jaką planujemy stosować, to omijanie dni płodnych. Łohoho!.. W liceum sama siebie bym wyśmiała. Dlatego będą mi się śnić takie "koszmarki". No ale drodzy Państwo - na dwa jajowody udało się za 7 razem. Teraz na jeden? Chyba nie potrzeba antykoncepcji. :D

Elo!
Już pisałam że to tak nie jest łatwo zaliczyć brak jajowodu do antykoncepcji. Mój lekarz ma pacjentkę którą nie ma jajnika po jednej i jajowodu po drugiej stronie i ma dwójkę dzieci. Ale plan masz zaje....ty. Oby tylko cykle wróciły Ci do regularności po takiej checy.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Ja juz po badaniu jestem[emoji5] Lekarz powiedzial, ze mam mlode jajniki i mam sie nie martwic[emoji4] Dostalam Clostilbegyt i Duphaston na stymulacje [emoji4]

Jeeeeeeee!
Już jedna ma narkotyki teraz czekamy na resztę ! [emoji23][emoji23] mi może w pn tez coś przepisze [emoji3][emoji3][emoji3]

Widzisz ! Żadna stara dupa tylko młoda hot przyszła mamuśka !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A no i okazalo sie, ze grzyba mam i dostalam globulki ale mozna po nich normalnie ten teges...w szoku troche jestem bo nic mnie nie pieklo ani jakis uplawow tez nie mialam...[emoji33][emoji33][emoji33]

A wiesz ja teraz miałam przed zajściem i też dostałam globulki i od razu zaszłam. I moje dwie koleżanki też po tych globulkach. Może zbieg okoliczności lub nie ale się udało.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Dziewczyny czy tutaj coś jest czy mam zwidy.. Zdjęcia z różnym światłem..
Oszaleje za chwilę, albo do momentu powtórzenia testu no chyba, ze okres mnie uprzedzi :(
Druga krecha jak w morde strzelił!!!![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji3]

reklama
Do góry