reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1517415930-ae8b89db5b5193ed-aaaaaa.jpeg

Lili będzie coś podobnego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tak samo :) a po drugie to skąd ja mam pewność jaką będe mieć figure za 20 lat? Gdybym była taka laska jak @lili78 to kuwa spoko- tatuaż pasuje a jak ja po 1 dziecku zostały mi boczki został brzuch i cycki rozmiar 65i :) ale zawsze mia£am wielkie cycki :) i poprostu mi się się gryzie tatuaż z tym wszystkim :)
Oj tam opowiadasz...[emoji4] boczki zawsze mozna zrzucic ale to juz jak drugie urodzisz[emoji8][emoji8][emoji8] a tym jak bede wygladac za 20 lat nie przejmuje sie[emoji23][emoji23][emoji23] piersi zazdroszcze bo cale zycie male mam[emoji26][emoji26][emoji26]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

65i!!! [emoji33][emoji33][emoji33] chłopa masz przeszczesliwego na pewno [emoji38]
Przy obwodzie 65 to i brzmi zlowieszczo- wiem coś o tym bo sama ost bylam w esotiq i Pani dala mi najw rozmiar z 65 pod biustem (65g) i był za maly[emoji23]
Aktualnie nosze 65F i cycki mi sie wylewaja ale nie mogę znaleźć nic w sklepach;/ a 70 pod biustem mam za luźne

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Do góry