Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to przyszły cykl już na pewno będzie Twój!Nie mam nadzieji . Rozkręciło sie w 2 godziny i juz czuje , ze nie bedzie happy endu w tym mcu .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja niestety nie mam bo nawet nie wiem co się teraz ogląd, co nowego wyszło itp. Ja zawsze lubiłam przygodowe i kryminalne. Z przygodowych ulubionym jest Bibliotekarz.U nas dzisiaj rewolucja ;D od 2 mscy mamy zepsuty dekoder, wiec brak tv pudło stoi i kurz zbiera. Doszliśmy do wniosku, że w sumie nam tego nie brakuje i wywalamy tv z salonu.
Po starym właścicielu mamy stelaż na ścianę w sypialni zamontowany wiec pudło zawiesimy tutaj-mamy swoje ulubione seriale i filmy, to sobie poogladamy to co będziemy chcieli w łóżku, bo teraz i tak robimy to w łóżku ale na laptopie[emoji23] męża poslalam po brakujące części, ogarniam sypialnię, robie nastrój i może sobie dzisiaj w wyrku coś oblookamy-jakies pomysły?[emoji16]
Marta nastepny cykl jest Twoj dziewczyno!!!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]1 DC .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokładnie!Marta nastepny cykl jest Twoj dziewczyno!!!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom