reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas dzisiaj rewolucja ;D od 2 mscy mamy zepsuty dekoder, wiec brak tv pudło stoi i kurz zbiera. Doszliśmy do wniosku, że w sumie nam tego nie brakuje i wywalamy tv z salonu.
Po starym właścicielu mamy stelaż na ścianę w sypialni zamontowany wiec pudło zawiesimy tutaj-mamy swoje ulubione seriale i filmy, to sobie poogladamy to co będziemy chcieli w łóżku, bo teraz i tak robimy to w łóżku ale na laptopie[emoji23] męża poslalam po brakujące części, ogarniam sypialnię, robie nastrój i może sobie dzisiaj w wyrku coś oblookamy-jakies pomysły?[emoji16]
Dzis mamy obydwoje dobry dzień bo od rana jak tylko oczeta otwarłam to sie na mojego rzuciłam[emoji23] i biedny sie prawie do roboty spóźnił ale powiedział, że warto bylo [emoji23]
Nie wiem c9 to się stalo bo moje libido raczej lezy i kwiczy i liczy na inicjatywę męża a tu prosze ;D pełnia jakas czy co?[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

U nas dzisiaj rewolucja ;D od 2 mscy mamy zepsuty dekoder, wiec brak tv pudło stoi i kurz zbiera. Doszliśmy do wniosku, że w sumie nam tego nie brakuje i wywalamy tv z salonu.
Po starym właścicielu mamy stelaż na ścianę w sypialni zamontowany wiec pudło zawiesimy tutaj-mamy swoje ulubione seriale i filmy, to sobie poogladamy to co będziemy chcieli w łóżku, bo teraz i tak robimy to w łóżku ale na laptopie[emoji23] męża poslalam po brakujące części, ogarniam sypialnię, robie nastrój i może sobie dzisiaj w wyrku coś oblookamy-jakies pomysły?[emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Ja niestety nie mam bo nawet nie wiem co się teraz ogląd, co nowego wyszło itp. Ja zawsze lubiłam przygodowe i kryminalne. Z przygodowych ulubionym jest Bibliotekarz.

marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry