O'Hara
Fanka BB :)
Ooo Ty dzika!!![emoji106][emoji106][emoji106]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Można powiedzieć, ze sezon na zapylanie uważam za otwarty [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo Ty dzika!!![emoji106][emoji106][emoji106]
Wiosna idzie!!!!Można powiedzieć, ze sezon na zapylanie uważam za otwarty [emoji16]
Wiosna idzie!!!!
Tego sie trzymamy!!! Nasze ciazowe brzuszki fajnie beda wygladac w letnich sukienkach[emoji7][emoji7][emoji7]No mam nadzieje, ze w tym roku to będzie naprawdę owocna wiosenka dla nas wszystkich [emoji2]
U mnie będą fryty jak mąż zreanimuje frytkownicę. I filet z kurczaka.Surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki gotowane i filet z kurczaka nadziewany ogorkiem kornuszonym,papryka serem szynka, zwiazany dratwa obtoczony w przyprawach i mące, usmazony w malej ilosci oleju potem dodac wody i pod przykrywka dusic to na jutro to wszystko bo ja w niedziele niw mam czasu bawic sie w obiady tylko ziemnuaki gotuje. A dzis frytki domowe byly
Marcujesz się w styczniu?Można powiedzieć, ze sezon na zapylanie uważam za otwarty [emoji16]
A ja to nawet mam już taki worek na brzuch [emoji2]Tego sie trzymamy!!! Nasze ciazowe brzuszki fajnie beda wygladac w letnich sukienkach[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja tez[emoji23]A ja to nawet mam już taki worek na brzuch [emoji2]
marzenia mają wielką moc...
No rarytasy haha surowka z kiszonej jest co niedziela i poniedzialek bo kapusty dostalam 12 liteowych sloikow, no i w sumie dobrze bo jak w jesieni zrobilam buraki to strasznie chrzanowe mi wyszly i mi nie smakujaAle rarytasy, Twoj mężu tam ma dobrze z Tobą [emoji4]
Narazie bez histerii sie trzymamA moze jednak nie przyjdzie do Ciebie tym razem[emoji16][emoji16][emoji16]