reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

To jest z 26

Załączniki

• IMG_7110.jpeg
    IMG_7110.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Oczywiscie, że to będzie za wcześnie na jednoznaczną odpowiedź. Zakładając, że miałaś owu 22.12, to to będzie 8dpo dopiero. Może być tak, że wyjdzie beta „nieciążowa”, a za 2-3 dni już by coś wyszło. Ja już bym nie robiła bety 8dpo bez chociażby pozytywnych testów ciążowych dwóch różnych firm, szkoda mi kasy.
Myślałam, że beta szybciej wykaże ciążę niż test pozytywny 🤔 czyli nie ma sensu robić w pondz, a test będzie sens robić ? Czy też jeszcze może nic nie wyjść ? Chciałam cholerka wiedzieć cokolwiek przed sylwestrem 🙈😅

Myślałam, że beta szybciej wykaże ciążę niż test pozytywny 🤔 czyli nie ma sensu robić w pondz, a test będzie sens robić ? Czy też jeszcze może nic nie wyjść ? Chciałam cholerka wiedzieć cokolwiek przed sylwestrem 🙈😅
No bo generalnie przy wartościach typu 5, 10 może Ci ich najczulszy test nie wyłapać, a krew już pokaże czarno na białym. Ale to kwestia godzin, max jednego dnia (zakładając, że nie kupiłaś felernych testów sikanych, dlatego mimo wszystko polecam zawsze robić dwa różnych firm). Odpowiedz sobie na pytanie, czy jeśli beta w poniedziałek wyjdzie 0 to uznasz, że w tym cyklu nie wyszło na 100% i czekasz już tylko na okres?

reklama
Do góry