B
bibiU
Gość
Ja obiad musze na jutro skonczyc ale zostało mi mięso udusić, o i sprzatanie jak męż wróci za chwile ooo codziennosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak to brzuch dalej boli, czasami jajniki kluja mnie, kilka razy tak mocno ze az sie zgielam w pol... Cyce mniej bola niz ostatnie dni i jak cos to raczej sutki[emoji53] jakos mam wewnetrzne przekonanie , ze nic w tym cyklu z tego nie bedzie[emoji22] A u Ciebie jak tam?@lili78 jak u Ciebie sytułejszyn?
Ja obiad musze na jutro skonczyc ale zostało mi mięso udusić, o i sprzatanie jak męż wróci za chwile ooo codziennosc
Ja czekam na @ nic mi się nadzwyczajnego nie dziejeA tak to brzuch dalej boli, czasami jajniki kluja mnie, kilka razy tak mocno ze az sie zgielam w pol... Cyce mniej bola niz ostatnie dni i jak cos to raczej sutki[emoji53] jakos mam wewnetrzne przekonanie , ze nic w tym cyklu z tego nie bedzie[emoji22] A u Ciebie jak tam?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
O' Hara wrocila do swiata zywych po wczorajszych wygibach[emoji23][emoji23][emoji23]No u mnie tez by się przydało odkurzaczem poleciec ale ch*j tam, sprzątanie nie zająć a co dobrego robisz? ja zjadłam cały słoik kiszonych i kuwa wypiłam nawet ta wodę ze słoika [emoji23] ciąża jak nic!! [emoji106][emoji3]
A moze jednak nie przyjdzie do Ciebie tym razem[emoji16][emoji16][emoji16]Ja czekam na @ nic mi się nadzwyczajnego nie dzieje
Surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki gotowane i filet z kurczaka nadziewany ogorkiem kornuszonym,papryka serem szynka, zwiazany dratwa obtoczony w przyprawach i mące, usmazony w malej ilosci oleju potem dodac wody i pod przykrywka dusic to na jutro to wszystko bo ja w niedziele niw mam czasu bawic sie w obiady tylko ziemnuaki gotuje. A dzis frytki domowe bylyNo u mnie tez by się przydało odkurzaczem poleciec ale ch*j tam, sprzątanie nie zająć a co dobrego robisz? ja zjadłam cały słoik kiszonych i kuwa wypiłam nawet ta wodę ze słoika [emoji23] ciąża jak nic!! [emoji106][emoji3]
O' Hara wrocila do swiata zywych po wczorajszych wygibach[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki gotowane i filet z kurczaka nadziewany ogorkiem kornuszonym,papryka serem szynka, zwiazany dratwa obtoczony w przyprawach i mące, usmazony w malej ilosci oleju potem dodac wody i pod przykrywka dusic to na jutro to wszystko bo ja w niedziele niw mam czasu bawic sie w obiady tylko ziemnuaki gotuje. A dzis frytki domowe byly
Ooo Ty dzika!!![emoji106][emoji106][emoji106]Półżywych, jestem zombi dzisiaj [emoji4]