B
bibiU
Gość
Czyli co lekarz to opinia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli co lekarz to opinia
Doborze ze się odzywasz zastanawiałem się co u Ciebie dużo zdrowiaWitajcie. Nie odzywam się narazie bo jesteśmy z M zmuszeni na chwilę obecną zawiesić starania na czas nieokreślony. Tak jak wcześniej sama uważałam że tak będzie lepiej ze względu na mój stan zdrowia tak i wczoraj na wizycie u neurologa, ten zakazał mi narazie zachodzić w ciążę. W najbliższej przyszłości czekają mnie też dwie tomografię komputerowe, i tu też ciąża była by przeciwwskazaniem do zrobienia ich, nawet nie wiem jeszcze kiedy je zrobię bo same wiecie jak to jest na NFZ z takimi badaniami. Wiec nie wiem kiedy wrócę do starań. Jest mi mega przykro że tak się stało W czasie oczekiwania na badanie tk i wyniki to oczywiście zrobię badania ginekologiczne żeby nie tracić czasu i wiedzieć ma czym stoję jak wrócę do starań. Oczywiście zmieniam też ginekologa tak jak mi poradziła kuzynka,i poleciła swojego. Wczoraj bardzo mnie bolało podbrzusze ani na @ ani też na owulację, bo jeszcze kilka dni do niej, dziś rano tak samo odczuwałam więc nie dam już się wypuścić od gina bez skierowania na konkretne badania...
Ja z racji pracy meza to moge grzmoconko weekendowe jedynie zapodac czyli trzy dni pod rzad co tydzien...ale w lutym biore urlop i jade z nim wykorzystac go wsrod mazurskich jezior[emoji12][emoji12][emoji12] zrobimy to " na rybaka" to na pewno zajde[emoji23][emoji23][emoji23]Tak mam w planie wlasnie w przyszłym cyklu . Co 2-3 dni przez cały cykl i tyle , a Ty nie miej mętliku . Posłuchaj lekarza i tez tak zróbcie choć wiadomo w okresie okoloowulacyjnym mrucz jak kotka najczęściej jak sie da my w tym cyklu 4 dni w owulce pod rząd a poza to w ogóle i tez to wydaje mi sie jakos złym pomysłem .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odnosnie tej pracy meza mego to teraz tak se mysle, ze moze to i dobrze, ze on tyle dni poza domem jest...tzn. Od 16 lat ciagle razem a jak sie chlop wyteskni to jak na chate zajedzie bedzie formalnie co tydzien dzika orgia[emoji23][emoji23][emoji23] gorzej jak babcia pietro nizej bedzie sie akurat modlic chociaz moze modlitwa sie tez przyda....[emoji16][emoji16][emoji16] Wiem, wiem...jestem zdrowo walnieta ale staram sie minusy przekluc w plusy i wizualizuje nasz sukces ciazowy[emoji123][emoji123][emoji123] Sila Siostry!!! Bociany juz do nas leca[emoji106][emoji106][emoji106]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Planowanie level expert[emoji16][emoji16][emoji16]A ja jadę do pl na początku lutego, na 10 dni do mamci! Sama tylko tak żeby nie kolidowało mi z płodnymi [emoji23][emoji23]
Planowanie level expert[emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom