V
Vel
Gość
Zeżarłam je obie!Dokonałaś aborcji na papryce! [emoji33] [emoji6]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zeżarłam je obie!Dokonałaś aborcji na papryce! [emoji33] [emoji6]
Zeżarłam je obie!
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
W czym masz problem? Dla mnie ciaza
Dobra, laski. Wparcia mi trza. Bo ja tu w panice.
Widzicie to?
Pierwsze w świetle dziennym, drugi w cieniu.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dużo dzwigam więc jak tylko zrobiłam test polecialam do rodzinnego po zwolnienie nie było problemu, mój gin był wtedy na urlopie. Poproś od gina o zwolnienie@O'Hara no będzie! I w ogóle jakoś do mnie to nie dociera. Lecę od euforii do przerażenia. Jeszcze nie mogę się do gin dodzwonić, a mam taką pracę, że duuuuzo dzwigam, więc nie mam pojęcia, co teraz wymyślić, ale morda mi się cały czas cieszy
@KatiNails i @Ewarut @lili78 dzięki dziewczyny! [emoji173]️
Jak sobie powiedziałam, że ten cykl jest mój, tak sobie zrobiłam [emoji3]
No właśnie dopytywałam o to, bo w końcu u gina bylam, to tu trochę inaczej to wygląda. Jak na USG bedzie widać ciążę to ona mi wystawi zaświadczenie, że w ciąży jestem, które mam oddać pracodawcy, który ma mi zapewnić stanowisko pracy zgodne z wytycznymi dla ciężarnej a, że on nie będzie w stanie takiego miejsca pracy mi znaleźć, to tylko czeka na to zaświadczenie, a ja kręcę się bez celu (dobrze, że szef bardzo ludzki i jak z nim rozmawiałam, to było wszystko ok) a później on wysyła jakieś pismo do ubezpieczenia i wtedy dopiero dostaje L4.Ja też dużo dzwigam więc jak tylko zrobiłam test polecialam do rodzinnego po zwolnienie nie było problemu, mój gin był wtedy na urlopie. Poproś od gina o zwolnienie
Żartowałam bejbeNo coś ty! Żeby mi się nabijali z dzieci?!! [emoji6][emoji6]
Wiem wiem też mieszkam w Niemczech. Właśnie jutro muszę iść jeszcze raz do gina po Beschaftigungverbot w 1 ciąży wystawił mi pracodawca A teraz ma lek. Mi wystawić ja też dopiero dzis czyli na 2 kontroli dostalam Mutterpass.No właśnie dopytywałam o to, bo w końcu u gina bylam, to tu trochę inaczej to wygląda. Jak na USG bedzie widać ciążę to ona mi wystawi zaświadczenie, że w ciąży jestem, które mam oddać pracodawcy, który ma mi zapewnić stanowisko pracy zgodne z wytycznymi dla ciężarnej a, że on nie będzie w stanie takiego miejsca pracy mi znaleźć, to tylko czeka na to zaświadczenie, a ja kręcę się bez celu (dobrze, że szef bardzo ludzki i jak z nim rozmawiałam, to było wszystko ok) a później on wysyła jakieś pismo do ubezpieczenia i wtedy dopiero dostaje L4.
Dokładnie tak się ten papier nazywa, wyleciało mi całkowicie z głowyWiem wiem też mieszkam w Niemczech. Właśnie jutro muszę iść jeszcze raz do gina po Beschaftigungverbot w 1 ciąży wystawił mi pracodawca A teraz ma lek. Mi wystawić ja też dopiero dzis czyli na 2 kontroli dostalam Mutterpass.
Mam ten sam problem. Musi być na tyle uniwersalne, żeby moja babcia w Polsce zawału nie dostała, a w Niemcowni ogarnęli je bez problemu. Hm.No i nie dam polskiego imienia, bo skomplikowała bym życie dzieciorowi [emoji6]
Roszko jest super! Tez mi się bardzo podobaJa mam Rocha i uwielbiam to imie[emoji7]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom