reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A co najlepiej zaczac na poczatek oprocz samego cardio?

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Ja polecam na spokojnie zaczac trening silowy z malymi obciazeniami a po tym cardio jakies 25 min [emoji4] jak dla mnie to nalepsze polaczenie bo spalasz tluszczyk i podkrecasz metabolizm ale cialo dzieki cwiczenia z obciazeniem robi sie jedrne i sprezyste[emoji4] Nie musisz bac sie ze zostaniesz " babochlopem jak z NRD" bo na to nie ma szans[emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja polecam na spokojnie zaczac trening silowy z malymi obciazeniami a po tym cardio jakies 25 min [emoji4] jak dla mnie to nalepsze polaczenie bo spalasz tluszczyk i podkrecasz metabolizm ale cialo dzieki cwiczenia z obciazeniem robi sie jedrne i sprezyste[emoji4] Nie musisz bac sie ze zostaniesz " babochlopem jak z NRD" bo na to nie ma szans[emoji23]

A no i dobrze bedzie tak 3 razy w tygodniu robic trening[emoji123][emoji123][emoji123] do tego lekkie modyfikacje w zywieniu i efekt murowany[emoji3][emoji3][emoji3]

Chodze na Best Fit u siebie w niedobczycach. Lubie ta silownie bo po 1 mam ja pod nosem a po 2 juz znam ja bo w tam tym roku chodzilam ale jakos wyszlo ze karnetu nie przeduzalam.
Mam nadzieje ze teraz szybko sie nie poddam i jak bede widziec efekty to dami to povera:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Też tam czasem bywalam:))

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry