reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie kobiety!
Taka refleksja mnie naszła... myślicie, ze podczytują nas jacyś faceci? [emoji23]

Eee, tacy z poważnym zainteresowaniem raczej nie. Prędzej spodziewałabym się jakiego trola internetowego, który poda się za dziewczynę i wyskoczy z jakimś absurdalnym problemem, licząc że zrobi sobie z nas heheszki. :D

reklama
Eee, tacy z poważnym zainteresowaniem raczej nie. Prędzej spodziewałabym się jakiego trola internetowego, który poda się za dziewczynę i wyskoczy z jakimś absurdalnym problemem, licząc że zrobi sobie z nas heheszki. :D

No właśnie takiego trola mam na myśli :)
Ujawnij się jeśli tu jesteś!! [emoji6][emoji6]

@agrafka07
1515749847-346c125b49117532-aaaaaa.jpeg

[emoji16]

A co myślisz, ze myślą o nas nasi faceci? [emoji16] mój na pewno nie myśli: „o jaka mam wspaniała zdrowa na umyśle żonę [emoji7]” ;)
Moj juz sie pogodzil, ze jestem uzalezniona od forum i nawet co jakis czas pyta, czy ktoras zaciążyla :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@AgaRS90 myślisz, że do tego Twojego dania schab plus grzyby suszone, filet z kurczaka też by się sprawdził? Miałam jakieś roladki robić na niedziele z fileta z suszonymi pomidorami i mozzarellą robić np, i tak się zastanawiam czy filet by podszedł do tego dania zamiast schabu ?;)

Do góry