reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na razie to się Jotce zbiera! [emoji12]
Prezes czuwa! :)
Ja to grupy sie nie zglaszalam bo wiem ze nie podolam=D daj mi sie pocieszyć jakimiś objawami innymi niz zwykle.. to moj ostatni cykl staran na bardzo dlugo =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Biały, taki mleczny ale raczej rzadszy. W poprzednim cyklu o tej porze miałam wodnisty z takimi granulkami, cos zblizonego do konsystencji twarozku...
Dziewczyny w tamtym cyklu też miałam taki śluz jak wy opisujecie, było go bardzo dużo.. Nakręciłam się strasznie, myślałam że się udało, że to objaw, lecz niestety @przyszla to nie znaczy, że u Was tak będzie. Życzę Wam żeby @nie zawitała na najbliższe 9 miesięcy. ☺️

reklama
AgaRS90 a co tam u Was na wątku czerwcowym? Pewnie większość ma już potwierdzoną płeć co? U nas to póki co przewaga chłopców.
No większość tak, ja jestem na szarym końcu;F są laski i z terminem koniec maja, a ja koniec czerwca. W 2 może 3 jesteśmy z innymi dziewczynami
Nie dość że płeć znają to jeszcze ruchy czują! I to już takie konkretne kopniaczki:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry