reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam sie Dziewczynki w 20 dc, 7dpo, i do wczoraj wszystko było ok. Ale dzisiaj zalał mnie biały śluz i zaczęłam się nakrecac [emoji144]
Jaki masz ten sluz???? Ja mam bialy i taki gęsty

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Liczyłam na to, że tak się zestresuje badaniem, weźmie sie do roboty dobitnie i badanie nie będzie potrzebne :)

No chciałam mu odpuścić i wysłać na badanie jeśli w następnym cyklu nie pyknie ale później sobie pomyślałam, ze po 13 nieudanych cyklach już nie ma co zwlekać. Im szybciej tym lepiej, będzie wiadomo na czym stoimy :)

reklama
Laseczki, zakładamy klub „nienakrecajacych się przyszłych mam”? Zasady Są proste: nie testujemy do dnia spodziewanej @ i nie wmawiamy sobie objawów. Kto złamie zasady pierwszy raz dostaje naganę od prezesa! przy drugim złamaniu zasad mega zjebki od każdej członkini klubu, przy trzecim złamaniu zasad.... hmmmm wymyślmy coś? :) jakby co mogę być prezesem [emoji23][emoji23] to jak? [emoji16] bo kuwa montujecie sobie, ze aż ja się czuje w ciąży[emoji33][emoji2]
Jaaaaa !!!!!!! Pierwsza dostane wpierdooool, tak czuje :D :D :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry