reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze dziewczyny a jak wyglądają dziewczynki bo mnie zaciekawiłyście teraz i chciałabym sama porównać :)

Wyglada identycznie jak zdjęcie mojego synka :) dlatego synka bym obstawiała :) a co jest ? [emoji173][emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na ostatniej wizycie w 12+3 gin powiedział, że chłopiec i nawet pokazał nam siusiaka, swoją drogą słodki widok, dwie kostki udowe zakończone kolankami (bo nóżki miał podkurczone i między nimi to coś :D Ciekawe czy się sprawdzi. Lekarz powiedział, że pewność będziemy mieli na drugich prenatalnych (12 lutego) ale i tak go zapytam jeszcze na wizycie we wtorek :) Niestety nie zapytałam o płeć na pierwszych prenatalnych bo ciężko było nawet z samym usg bo mam tyłozgięcie macicy.

reklama
@lili78 sto lat Kochana !!!! :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kurcze dziewczyny a jak wyglądają dziewczynki bo mnie zaciekawiłyście teraz i chciałabym sama porównać :)

Na ostatniej wizycie w 12+3 gin powiedział, że chłopiec i nawet pokazał nam siusiaka, swoją drogą słodki widok, dwie kostki udowe zakończone kolankami (bo nóżki miał podkurczone i między nimi to coś :D Ciekawe czy się sprawdzi. Lekarz powiedział, że pewność będziemy mieli na drugich prenatalnych (12 lutego) ale i tak go zapytam jeszcze na wizycie we wtorek :) Niestety nie zapytałam o płeć na pierwszych prenatalnych bo ciężko było nawet z samym usg bo mam tyłozgięcie macicy.
To tylko nasze przeczucie:)
Ja tam nic nie widzę między nogami [emoji14] ale też się na tym nie znam:)

Link do: Chłopiec czy dziewczynka? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Tutaj dość ciekawy wpis.
Więc chyba tylko przy takim ułożeniu coś bym mogła dostrzec ale też nie w 100%:D
Ja we śnie u siebie widziałam dziewczynkę
9ewnqqmzi7le71mi.png

@lili78 Ty nasza seksi 40-stko :D wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ;) seksij się tam dziś ile wlezie :)
Dzieki Kochana[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] zaraz chlopa dorwe tylko dziecko do przedszkola odwiezie i do roboty bo wczoraj niestety nic nie bylo a dzis owulacja!!!! Kazalam mu szampana do lozka przyniesc zaraz z rana!!! Taka mnie fantazja dopadla w tym jakze statecznym wieku[emoji12] mam tylko nadzieje, ze pawia nie bedzie jak tak na pusty zoladek zapodam...ale na filmacj przeca pija szampana do sniadania[emoji23][emoji23][emoji23] Formalnie dzisiaj bedzie u nas Dynastia i Moda na sukces w jednym!!![emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: Chłopiec czy dziewczynka? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Tutaj dość ciekawy wpis.
Więc chyba tylko przy takim ułożeniu coś bym mogła dostrzec ale też nie w 100%:D
9ewnqqmzi7le71mi.png
Tzn na tym zdjęciu, które dodałam nie widać bo to jest z prenatalnych, a fotki gdzie gin nam pokazywał co jest między nóżkami nie mam bo lekarz nie zrobił :)

Dziewczyny jak mnie od rana ten kawałek pozytywnie nastawia ! Wprowadził mi pozytywne wibracje na cały Dzien ! Wiec słuchajcie jeśli łapie Was dołek , głowa pełna mysli !
Motto dnia ! Nie nakrecajmy sie a bedzie nam dane Haha [emoji51][emoji51][emoji8][emoji8][emoji8][emoji173][emoji173][emoji173]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tutaj dość ciekawy wpis.
9ewnqqmzi7le71mi.png
No właśnie ja też miałam jeden jedyny sen gdzie śniło mi się dziecko i byłam na wizycie u ginekologa, która była kobietą a chodzę do faceta i okazało się, że będzie dziewczynka a póki co wychodzi, że chłopiec :) Więc u mnie sny chyba sprawdzają się na odwrót :)

reklama
Dzieki Kochana[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] zaraz chlopa dorwe tylko dziecko do przedszkola odwiezie i do roboty bo wczoraj niestety nic nie bylo a dzis owulacja!!!! Kazalam mu szampana do lozka przyniesc zaraz z rana!!! Taka mnie fantazja dopadla w tym jakze statecznym wieku[emoji12] mam tylko nadzieje, ze pawia nie bedzie jak tak na pusty zoladek zapodam...ale na filmacj przeca pija szampana do sniadania[emoji23][emoji23][emoji23] Formalnie dzisiaj bedzie u nas Dynastia i Moda na sukces w jednym!!![emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha w statecznym wieku to Ty jeszcze dluuuugo nie będziesz;D

Kochana wszystkiego najlepszego:* spełnienia marzeń i osiągnięcia wszystkich celów, które sobie postswisz:* stowka!

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry