reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze dziewczyny a jak wyglądają dziewczynki bo mnie zaciekawiłyście teraz i chciałabym sama porównać :)

Wyglada identycznie jak zdjęcie mojego synka :) dlatego synka bym obstawiała :) a co jest ? [emoji173][emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na ostatniej wizycie w 12+3 gin powiedział, że chłopiec i nawet pokazał nam siusiaka, swoją drogą słodki widok, dwie kostki udowe zakończone kolankami (bo nóżki miał podkurczone i między nimi to coś :D Ciekawe czy się sprawdzi. Lekarz powiedział, że pewność będziemy mieli na drugich prenatalnych (12 lutego) ale i tak go zapytam jeszcze na wizycie we wtorek :) Niestety nie zapytałam o płeć na pierwszych prenatalnych bo ciężko było nawet z samym usg bo mam tyłozgięcie macicy.

reklama
@lili78 sto lat Kochana !!!! :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kurcze dziewczyny a jak wyglądają dziewczynki bo mnie zaciekawiłyście teraz i chciałabym sama porównać :)

Na ostatniej wizycie w 12+3 gin powiedział, że chłopiec i nawet pokazał nam siusiaka, swoją drogą słodki widok, dwie kostki udowe zakończone kolankami (bo nóżki miał podkurczone i między nimi to coś :D Ciekawe czy się sprawdzi. Lekarz powiedział, że pewność będziemy mieli na drugich prenatalnych (12 lutego) ale i tak go zapytam jeszcze na wizycie we wtorek :) Niestety nie zapytałam o płeć na pierwszych prenatalnych bo ciężko było nawet z samym usg bo mam tyłozgięcie macicy.
To tylko nasze przeczucie:)
Ja tam nic nie widzę między nogami [emoji14] ale też się na tym nie znam:)

Link do: Chłopiec czy dziewczynka? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Tutaj dość ciekawy wpis.
Więc chyba tylko przy takim ułożeniu coś bym mogła dostrzec ale też nie w 100%:D
Ja we śnie u siebie widziałam dziewczynkę
9ewnqqmzi7le71mi.png

@lili78 Ty nasza seksi 40-stko :D wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ;) seksij się tam dziś ile wlezie :)
Dzieki Kochana[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] zaraz chlopa dorwe tylko dziecko do przedszkola odwiezie i do roboty bo wczoraj niestety nic nie bylo a dzis owulacja!!!! Kazalam mu szampana do lozka przyniesc zaraz z rana!!! Taka mnie fantazja dopadla w tym jakze statecznym wieku[emoji12] mam tylko nadzieje, ze pawia nie bedzie jak tak na pusty zoladek zapodam...ale na filmacj przeca pija szampana do sniadania[emoji23][emoji23][emoji23] Formalnie dzisiaj bedzie u nas Dynastia i Moda na sukces w jednym!!![emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: Chłopiec czy dziewczynka? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Tutaj dość ciekawy wpis.
Więc chyba tylko przy takim ułożeniu coś bym mogła dostrzec ale też nie w 100%:D
9ewnqqmzi7le71mi.png
Tzn na tym zdjęciu, które dodałam nie widać bo to jest z prenatalnych, a fotki gdzie gin nam pokazywał co jest między nóżkami nie mam bo lekarz nie zrobił :)

Dziewczyny jak mnie od rana ten kawałek pozytywnie nastawia ! Wprowadził mi pozytywne wibracje na cały Dzien ! Wiec słuchajcie jeśli łapie Was dołek , głowa pełna mysli !
Motto dnia ! Nie nakrecajmy sie a bedzie nam dane Haha [emoji51][emoji51][emoji8][emoji8][emoji8][emoji173][emoji173][emoji173]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tutaj dość ciekawy wpis.
9ewnqqmzi7le71mi.png
No właśnie ja też miałam jeden jedyny sen gdzie śniło mi się dziecko i byłam na wizycie u ginekologa, która była kobietą a chodzę do faceta i okazało się, że będzie dziewczynka a póki co wychodzi, że chłopiec :) Więc u mnie sny chyba sprawdzają się na odwrót :)

reklama
Dzieki Kochana[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] zaraz chlopa dorwe tylko dziecko do przedszkola odwiezie i do roboty bo wczoraj niestety nic nie bylo a dzis owulacja!!!! Kazalam mu szampana do lozka przyniesc zaraz z rana!!! Taka mnie fantazja dopadla w tym jakze statecznym wieku[emoji12] mam tylko nadzieje, ze pawia nie bedzie jak tak na pusty zoladek zapodam...ale na filmacj przeca pija szampana do sniadania[emoji23][emoji23][emoji23] Formalnie dzisiaj bedzie u nas Dynastia i Moda na sukces w jednym!!![emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha w statecznym wieku to Ty jeszcze dluuuugo nie będziesz;D

Kochana wszystkiego najlepszego:* spełnienia marzeń i osiągnięcia wszystkich celów, które sobie postswisz:* stowka!

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry