olaaa7
Fanka BB :)
HahaJak dla mnie twarz chlopieca
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahaJak dla mnie twarz chlopieca
![]()
No niesamowicie duży! Ale pięknie [emoji173] ż remontem też ciśniecie, podziwiam idzie ten Twój mąż jak burza.Napewno!
To my z sylwestra. Pochwalę się i tu. Drugie i 3 foto to już jak mąż kładzie zaprawę żeby ściany nie pękały na łączeniach![]()
na to jeszcze gładź
i mały pomocnik się zalapal![]()
![]()
![]()
![]()
18.15 albo 45 ale chyba 15 poHahaDobre
Ciekawe czy się sprawdzi. O której masz wizytę bo jestem podekscytowana jakbym sama miała się dowiedzieć kogo mam w brzuszku
![]()
A co byście woleli? Synka czy córcie?18.15 albo 45 ale chyba 15 po
Też tak mam jak czytam o czyichś wizytach [emoji14] no a przed swoją to apogeum
![]()
Hm. W sumie to pierwsze, więc wszystko jednoA co byście woleli? Synka czy córcie?
Ja zawsze chciałam mieć córkę, nawet nie brałam pod uwagę, że mogłabym mieć syna. A teraz to zrobiło mi się wszystko jedno i z syna bym się cieszyła tak samo, jak może nie bardziej bo u mnie w rodzinie same dziewczyny od zawsze.Hm. W sumie to pierwsze, więc wszystko jedno
Zawsze chciałam syna, mamy to imię dla niego po moim tacie... gdy sobie wyobrażam że mam mieć dzieci, nawet kilka tylko jednej płci to jednak chyba synów... Bardzo mi na tym zależy żeby móc nazwać dziecko po ukochanym tacie
Ale jak myślę o dziewczynce to też sama radość więc na prawdę wszystko jedno
W rodzinie znowu ze strony męża dziadkowie mają samych wnuków i tak pół żartem pół serio liczą bardzo na "karolinke". Czuje taka mała presję no ale, wiadomo.. ucieszą się z każdego dzieciątka, wnuka czy wnuczkiale do dzisiaj jak pytają jak się czuje to "jak tam nasza Karolinka?".
No Nic, zobaczymy
![]()