reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja u @AgaRS90 obstawiam dziewczyne u @KatiNails również :D
Totalnie! U jednej i u drugiej będzie dziewczynka :D
Ja 7 cs . Czasem tez łapie doły i nie wiem jak łeb odkręcić w druga stronę . Przed owu spokój , w owu szaleństwo , po owu dziwne doły , mysli , nakręcanie . I choć bardzo chce czasem tym pieprznac i nie myślec to cholercia sie nie da . A juz nie raz słyszałam , ze najlepsza recepta na dziecko to nie bardzo tego chcieć ...
i weź tu badz normalna ....
kurde niby po owu a czuje teraz lekko pulsowanie w jajnikach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boże. Z tymi jajnikami mam to samo. Tyle, że u mnie jakby mi ktos coś wbijał. :/
Dziewczyny beta 81,5! Tsh 2,25. Mogło by być niższe, ale jest ok. Powoli do mnie dociera.
Gratulacje! [emoji173]️
No wlasniw nie wiem czy wrazie ciazy bede sie cieszyla czy płakała. Duzo ryzykuje i nie jestem pewna co z tego wyjd zie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Matko... Dzisiaj mój szef mi zaproponował lepsze stanowisko pracy, lepsze godziny, cały etat...a ja jestem przerażona, że dokładnie w tym cyklu jest duże prawdopodobieństwo, że mogłoby się udać...

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Totalnie! U jednej i u drugiej będzie dziewczynka :D

Boże. Z tymi jajnikami mam to samo. Tyle, że u mnie jakby mi ktos coś wbijał. :/

Gratulacje! [emoji173]️

Matko... Dzisiaj mój szef mi zaproponował lepsze stanowisko pracy, lepsze godziny, cały etat...a ja jestem przerażona, że dokładnie w tym cyklu jest duże prawdopodobieństwo, że mogłoby się udać...

O wlasnie o Tobie myslalam.. ale mamy prze***ne w takim razie. ... eh to życie. I czlowiek zamias sie cieszyc to znowu sie zamartwia

qb3cj44j6cg72hqh.png

O wlasnie o Tobie myslalam.. ale mamy prze***ne w takim razie. ... eh to życie. I czlowiek zamias sie cieszyc to znowu sie zamartwia

qb3cj44j6cg72hqh.png
Dokładnie. Normalnie skakałabym z radości, a tu ****. dylemat miesiąca mam. Ale po przedyskutowaniu tego z moim doszliśmy do wniosku, że powinnam się zgodzić. No bo co jeśli się nie udało zajść? Dalej się będę męczyć w robocie, gdzie mogę mieć dużo lepsza? Najwyżej będę palić głupa, że nie wiedziałam o prawdopodobieństwu ciąży i będę liczyć na to, że mnie nie zagryzie. Z resztą. Nie wiem, ile będzie Trwało to papierkowe wszystko, bo na bank od poniedziałku mnie na to nowe stanowisko nie posądza ;) więc może się wyjasni wszystko w trakcie. Bo jakby nie patrzeć, to do @ mam 2 tyg, a w pracy mają taki burdel w papierach (jedna kadrowa na 300 pracownikow, która pracuje po 4h dziennie i nie wyrabia się z niczym) więc no. Nawet jeśli by się udało z ciążą, to może uda mi się w razie co z tego wymiskowac. Chociaz, kuźwa! To chyba jednak najgorszy moment na to. ech! W dupie z tym wszystkim...

A u Ciebie dalej nic nie wiadomo, czy przedłużają Wam umowy? To jest też chore. Tak w sumie, to też stoisz w martwym punkcie. Ani nowej pracy sobie szukać (bo jeśli zostajecie, to mówiłaś, że fajnie tam i nie chciałabyś szukać, nie?) Ani nic planować... Przejebane.

Dokładnie. Normalnie skakałabym z radości, a tu ****. dylemat miesiąca mam. Ale po przedyskutowaniu tego z moim doszliśmy do wniosku, że powinnam się zgodzić. No bo co jeśli się nie udało zajść? Dalej się będę męczyć w robocie, gdzie mogę mieć dużo lepsza? Najwyżej będę palić głupa, że nie wiedziałam o prawdopodobieństwu ciąży i będę liczyć na to, że mnie nie zagryzie. Z resztą. Nie wiem, ile będzie Trwało to papierkowe wszystko, bo na bank od poniedziałku mnie na to nowe stanowisko nie posądza ;) więc może się wyjasni wszystko w trakcie. Bo jakby nie patrzeć, to do @ mam 2 tyg, a w pracy mają taki burdel w papierach (jedna kadrowa na 300 pracownikow, która pracuje po 4h dziennie i nie wyrabia się z niczym) więc no. Nawet jeśli by się udało z ciążą, to może uda mi się w razie co z tego wymiskowac. Chociaz, kuźwa! To chyba jednak najgorszy moment na to. ech! W dupie z tym wszystkim...

A u Ciebie dalej nic nie wiadomo, czy przedłużają Wam umowy? To jest też chore. Tak w sumie, to też stoisz w martwym punkcie. Ani nowej pracy sobie szukać (bo jeśli zostajecie, to mówiłaś, że fajnie tam i nie chciałabyś szukać, nie?) Ani nic planować... Przejebane.

No ja uwazam ze pwinnas ogerte przyjac kasa lepsza to ważne. Najwyzej na maciezynskim bedziesz miala wiecej =P

A u mnie glucha cisza nikt nic nie wie... kosmos... ogolnie nudze sie w tej robocie strasznie, ale kasy takiej nigdzie nie zarobie, a za wykonanie swojej roboty i nudzenie sie to tymbardziej.

Obecnie mam calych 4pacjentow na terapie indywidualna.. masakra do konca tygodnia skoncze papiery pisac co mi sie nazbieralo przez urlop i znowu miedzy jednym ,a drugim pacjentem bede szydelkowala =P

qb3cj44j6cg72hqh.png

No ja uwazam ze pwinnas ogerte przyjac kasa lepsza to ważne. Najwyzej na maciezynskim bedziesz miala wiecej =P

A u mnie glucha cisza nikt nic nie wie... kosmos... ogolnie nudze sie w tej robocie strasznie, ale kasy takiej nigdzie nie zarobie, a za wykonanie swojej roboty i nudzenie sie to tymbardziej.

Obecnie mam calych 4pacjentow na terapie indywidualna.. masakra do konca tygodnia skoncze papiery pisac co mi sie nazbieralo przez urlop i znowu miedzy jednym ,a drugim pacjentem bede szydelkowala =P

qb3cj44j6cg72hqh.png
No to jakbyście tam zostawali, to ekstra sprawa. Najważniejsze, że możesz się twórczo rozwijać przez szydełkowanie [emoji16]

hejka:) witam w 6dc , owulke powinnam miec 24.01 ale dokladnie nie wiem, @sie spóźniła wiec trudno mi ja przewidziec kiedy bedzie, wiec czekam:

reklama
Laseczki, zakładamy klub „nienakrecajacych się przyszłych mam”? Zasady Są proste: nie testujemy do dnia spodziewanej @ i nie wmawiamy sobie objawów. Kto złamie zasady pierwszy raz dostaje naganę od prezesa! przy drugim złamaniu zasad mega zjebki od każdej członkini klubu, przy trzecim złamaniu zasad.... hmmmm wymyślmy coś? :) jakby co mogę być prezesem [emoji23][emoji23] to jak? [emoji16] bo kuwa montujecie sobie, ze aż ja się czuje w ciąży[emoji33][emoji2]

Do góry