reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja u @AgaRS90 obstawiam dziewczyne u @KatiNails również :D
Totalnie! U jednej i u drugiej będzie dziewczynka :D
Ja 7 cs . Czasem tez łapie doły i nie wiem jak łeb odkręcić w druga stronę . Przed owu spokój , w owu szaleństwo , po owu dziwne doły , mysli , nakręcanie . I choć bardzo chce czasem tym pieprznac i nie myślec to cholercia sie nie da . A juz nie raz słyszałam , ze najlepsza recepta na dziecko to nie bardzo tego chcieć ...
i weź tu badz normalna ....
kurde niby po owu a czuje teraz lekko pulsowanie w jajnikach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boże. Z tymi jajnikami mam to samo. Tyle, że u mnie jakby mi ktos coś wbijał. :/
Dziewczyny beta 81,5! Tsh 2,25. Mogło by być niższe, ale jest ok. Powoli do mnie dociera.
Gratulacje! [emoji173]️
No wlasniw nie wiem czy wrazie ciazy bede sie cieszyla czy płakała. Duzo ryzykuje i nie jestem pewna co z tego wyjd zie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Matko... Dzisiaj mój szef mi zaproponował lepsze stanowisko pracy, lepsze godziny, cały etat...a ja jestem przerażona, że dokładnie w tym cyklu jest duże prawdopodobieństwo, że mogłoby się udać...

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Totalnie! U jednej i u drugiej będzie dziewczynka :D

Boże. Z tymi jajnikami mam to samo. Tyle, że u mnie jakby mi ktos coś wbijał. :/

Gratulacje! [emoji173]️

Matko... Dzisiaj mój szef mi zaproponował lepsze stanowisko pracy, lepsze godziny, cały etat...a ja jestem przerażona, że dokładnie w tym cyklu jest duże prawdopodobieństwo, że mogłoby się udać...

O wlasnie o Tobie myslalam.. ale mamy prze***ne w takim razie. ... eh to życie. I czlowiek zamias sie cieszyc to znowu sie zamartwia

qb3cj44j6cg72hqh.png

O wlasnie o Tobie myslalam.. ale mamy prze***ne w takim razie. ... eh to życie. I czlowiek zamias sie cieszyc to znowu sie zamartwia

qb3cj44j6cg72hqh.png
Dokładnie. Normalnie skakałabym z radości, a tu ****. dylemat miesiąca mam. Ale po przedyskutowaniu tego z moim doszliśmy do wniosku, że powinnam się zgodzić. No bo co jeśli się nie udało zajść? Dalej się będę męczyć w robocie, gdzie mogę mieć dużo lepsza? Najwyżej będę palić głupa, że nie wiedziałam o prawdopodobieństwu ciąży i będę liczyć na to, że mnie nie zagryzie. Z resztą. Nie wiem, ile będzie Trwało to papierkowe wszystko, bo na bank od poniedziałku mnie na to nowe stanowisko nie posądza ;) więc może się wyjasni wszystko w trakcie. Bo jakby nie patrzeć, to do @ mam 2 tyg, a w pracy mają taki burdel w papierach (jedna kadrowa na 300 pracownikow, która pracuje po 4h dziennie i nie wyrabia się z niczym) więc no. Nawet jeśli by się udało z ciążą, to może uda mi się w razie co z tego wymiskowac. Chociaz, kuźwa! To chyba jednak najgorszy moment na to. ech! W dupie z tym wszystkim...

A u Ciebie dalej nic nie wiadomo, czy przedłużają Wam umowy? To jest też chore. Tak w sumie, to też stoisz w martwym punkcie. Ani nowej pracy sobie szukać (bo jeśli zostajecie, to mówiłaś, że fajnie tam i nie chciałabyś szukać, nie?) Ani nic planować... Przejebane.

Dokładnie. Normalnie skakałabym z radości, a tu ****. dylemat miesiąca mam. Ale po przedyskutowaniu tego z moim doszliśmy do wniosku, że powinnam się zgodzić. No bo co jeśli się nie udało zajść? Dalej się będę męczyć w robocie, gdzie mogę mieć dużo lepsza? Najwyżej będę palić głupa, że nie wiedziałam o prawdopodobieństwu ciąży i będę liczyć na to, że mnie nie zagryzie. Z resztą. Nie wiem, ile będzie Trwało to papierkowe wszystko, bo na bank od poniedziałku mnie na to nowe stanowisko nie posądza ;) więc może się wyjasni wszystko w trakcie. Bo jakby nie patrzeć, to do @ mam 2 tyg, a w pracy mają taki burdel w papierach (jedna kadrowa na 300 pracownikow, która pracuje po 4h dziennie i nie wyrabia się z niczym) więc no. Nawet jeśli by się udało z ciążą, to może uda mi się w razie co z tego wymiskowac. Chociaz, kuźwa! To chyba jednak najgorszy moment na to. ech! W dupie z tym wszystkim...

A u Ciebie dalej nic nie wiadomo, czy przedłużają Wam umowy? To jest też chore. Tak w sumie, to też stoisz w martwym punkcie. Ani nowej pracy sobie szukać (bo jeśli zostajecie, to mówiłaś, że fajnie tam i nie chciałabyś szukać, nie?) Ani nic planować... Przejebane.

No ja uwazam ze pwinnas ogerte przyjac kasa lepsza to ważne. Najwyzej na maciezynskim bedziesz miala wiecej =P

A u mnie glucha cisza nikt nic nie wie... kosmos... ogolnie nudze sie w tej robocie strasznie, ale kasy takiej nigdzie nie zarobie, a za wykonanie swojej roboty i nudzenie sie to tymbardziej.

Obecnie mam calych 4pacjentow na terapie indywidualna.. masakra do konca tygodnia skoncze papiery pisac co mi sie nazbieralo przez urlop i znowu miedzy jednym ,a drugim pacjentem bede szydelkowala =P

qb3cj44j6cg72hqh.png

No ja uwazam ze pwinnas ogerte przyjac kasa lepsza to ważne. Najwyzej na maciezynskim bedziesz miala wiecej =P

A u mnie glucha cisza nikt nic nie wie... kosmos... ogolnie nudze sie w tej robocie strasznie, ale kasy takiej nigdzie nie zarobie, a za wykonanie swojej roboty i nudzenie sie to tymbardziej.

Obecnie mam calych 4pacjentow na terapie indywidualna.. masakra do konca tygodnia skoncze papiery pisac co mi sie nazbieralo przez urlop i znowu miedzy jednym ,a drugim pacjentem bede szydelkowala =P

qb3cj44j6cg72hqh.png
No to jakbyście tam zostawali, to ekstra sprawa. Najważniejsze, że możesz się twórczo rozwijać przez szydełkowanie [emoji16]

hejka:) witam w 6dc , owulke powinnam miec 24.01 ale dokladnie nie wiem, @sie spóźniła wiec trudno mi ja przewidziec kiedy bedzie, wiec czekam:

reklama
Laseczki, zakładamy klub „nienakrecajacych się przyszłych mam”? Zasady Są proste: nie testujemy do dnia spodziewanej @ i nie wmawiamy sobie objawów. Kto złamie zasady pierwszy raz dostaje naganę od prezesa! przy drugim złamaniu zasad mega zjebki od każdej członkini klubu, przy trzecim złamaniu zasad.... hmmmm wymyślmy coś? :) jakby co mogę być prezesem [emoji23][emoji23] to jak? [emoji16] bo kuwa montujecie sobie, ze aż ja się czuje w ciąży[emoji33][emoji2]

Do góry