reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Laseczki, zakładamy klub „nienakrecajacych się przyszłych mam”? Zasady Są proste: nie testujemy do dnia spodziewanej @ i nie wmawiamy sobie objawów. Kto złamie zasady pierwszy raz dostaje naganę od prezesa! przy drugim złamaniu zasad mega zjebki od każdej członkini klubu, przy trzecim złamaniu zasad.... hmmmm wymyślmy coś? :) jakby co mogę być prezesem [emoji23][emoji23] to jak? [emoji16] bo kuwa montujecie sobie, ze aż ja się czuje w ciąży[emoji33][emoji2]

Bo Ty pewnie juz jesteś a jak nie to zaraz będziesz [emoji5] Twój entuzjazm wyprzedzi nas wszystkie jeszcze nie zapylone [emoji13]
Jestem za choć kutwa cieżko . Staram sie ale kutwa No czasem nie daje rady . Duzo jeżdzę autem służbowo i podczas jazdy No kutwa cały czas myśle , wariacja w mózgu normalnie . Także ten ja jestem za ale pierwsza pewnie dostanę Opr od prezesa [emoji23][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo Ty pewnie juz jesteś a jak nie to zaraz będziesz [emoji5] Twój entuzjazm wyprzedzi nas wszystkie jeszcze nie zapylone [emoji13]
Jestem za choć kutwa cieżko . Staram sie ale kutwa No czasem nie daje rady . Duzo jeżdzę autem służbowo i podczas jazdy No kutwa cały czas myśle , wariacja w mózgu normalnie . Także ten ja jestem za ale pierwsza pewnie dostanę Opr od prezesa [emoji23][emoji8]

No pierwszy opierdok ale nie za złamanie zasad ale za pidolenie! Jakby mój entuzjazm miał wyprzedzić wszystkie, to już bym miała różowego śmierdzielka :) i teraz powolutku zaczynałabym starania o kolejnego :) chodzi o to abyśmy się wspierały a nie pogrążały! Nie chodzi o to, by zaprzestać ale by cieszyć się tym co mamy mimo wszystko! A tak to rozkminiamy (ja pierwsza) każe zakłucie w jajniku, każde samopoczucie! Po co? A klub tez ma być „na odstresowanie” a nie jakieś tam serio [emoji6]

Dokładnie. Normalnie skakałabym z radości, a tu ****. dylemat miesiąca mam. Ale po przedyskutowaniu tego z moim doszliśmy do wniosku, że powinnam się zgodzić. No bo co jeśli się nie udało zajść? Dalej się będę męczyć w robocie, gdzie mogę mieć dużo lepsza? Najwyżej będę palić głupa, że nie wiedziałam o prawdopodobieństwu ciąży i będę liczyć na to, że mnie nie zagryzie. Z resztą. Nie wiem, ile będzie Trwało to papierkowe wszystko, bo na bank od poniedziałku mnie na to nowe stanowisko nie posądza ;) więc może się wyjasni wszystko w trakcie. Bo jakby nie patrzeć, to do @ mam 2 tyg, a w pracy mają taki burdel w papierach (jedna kadrowa na 300 pracownikow, która pracuje po 4h dziennie i nie wyrabia się z niczym) więc no. Nawet jeśli by się udało z ciążą, to może uda mi się w razie co z tego wymiskowac. Chociaz, kuźwa! To chyba jednak najgorszy moment na to. ech! W dupie z tym wszystkim...

A u Ciebie dalej nic nie wiadomo, czy przedłużają Wam umowy? To jest też chore. Tak w sumie, to też stoisz w martwym punkcie. Ani nowej pracy sobie szukać (bo jeśli zostajecie, to mówiłaś, że fajnie tam i nie chciałabyś szukać, nie?) Ani nic planować... Przejebane.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja z pierwszą ciążą miałam tak że zostałam brygadzistką i za dwa tygodnie się dowiedziałam że jestem w ciąży. Popracowałam jeszcze dwa tygodnie a że żygałam jak kot to poszłam na zwolnienie. A wróciłam znowu jako szarak do pracy. Ale za to jakie szczęście mi lata po chałupie. [emoji7]

...marzenia mają wielką moc...

No pierwszy opierdok ale nie za złamanie zasad ale za pidolenie! Jakby mój entuzjazm miał wyprzedzić wszystkie, to już bym miała różowego śmierdzielka :) i teraz powolutku zaczynałabym starania o kolejnego :) chodzi o to abyśmy się wspierały a nie pogrążały! Nie chodzi o to, by zaprzestać ale by cieszyć się tym co mamy mimo wszystko! A tak to rozkminiamy (ja pierwsza) każe zakłucie w jajniku, każde samopoczucie! Po co? A klub tez ma być „na odstresowanie” a nie jakieś tam serio [emoji6]

Dobrze godosz dziołcha [emoji898]

A jeśli chodzi o robotę, to też mam wiele do stracenia. Nigdy mi na karierze nie zależało i jakoś sama mnie dogoniła. Ciążą zaprzepaszczę 13 lat pracy i po dupie dostanie kilka osób, bo wbrew pozorom „siedzę” na odpowiedzialnym stanowisku No ale dla bobaska zrobię wszycho! No wszycho! :) nie ma ceny której bym nie zapłaciła [emoji7][emoji6][emoji16]

reklama
A jeśli chodzi o robotę, to też mam wiele do stracenia. Nigdy mi na karierze nie zależało i jakoś sama mnie dogoniła. Ciążą zaprzepaszczę 13 lat pracy i po dupie dostanie kilka osób, bo wbrew pozorom „siedzę” na odpowiedzialnym stanowisku No ale dla bobaska zrobię wszycho! No wszycho! :) nie ma ceny której bym nie zapłaciła [emoji7][emoji6][emoji16]
A czyn się zajmujesz ?

9ewnqqmzi7le71mi.png

Do góry