reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny kutfa jak to jest z ta owulacja w końcu . Testy miałam pozytywny we wtorek , wtedy tez mocno czułam jajniki , bolało podbrzusze . Potem z rana na drugi Dzien tez bardzo bolało . A dzis juz nic nie czuje a niby dopiero powinna byc ta owulacja ... możliwe , ze test wykazuje wtedy kiedy ona juz jest ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gdzie kupowalas koraliki????

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
W qnszt.pl, ale to to samo co koraliki.pl lub maxbean.pl

...marzenia mają wielką moc...

Dziewczyny kutfa jak to jest z ta owulacja w końcu . Testy miałam pozytywny we wtorek , wtedy tez mocno czułam jajniki , bolało podbrzusze . Potem z rana na drugi Dzien tez bardzo bolało . A dzis juz nic nie czuje a niby dopiero powinna byc ta owulacja ... możliwe , ze test wykazuje wtedy kiedy ona juz jest ?

Ja mam tak, ze po pozytywie w przeciągu 6-10h mam owu. Pomimo, ze mówią ze po pozytywie to nawet do 32h może wystąpić. U mnie się to nigdy nie sprawdza.

@marta_ussek a kiedyś siknelam, był pozytyw mega i po 2h czułam owu! Także jest możliwe, ze pokazuje pozytyw w trakcie :)

@marta_ussek a kiedyś siknelam, był pozytyw mega i po 2h czułam owu! Także jest możliwe, ze pokazuje pozytyw w trakcie :)

No to ja chyba tak miałam . W poniedziałek mocne krechy , ból i we wtorek z samego rana ból jak cholera . Działaliśmy w pn wtorek i wczoraj . Także uważam ze jestem po owu i bez obaw jutro biore pierwsza tabletkę duphastonu bo lekarz kazał brać po owulacji .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze wystapic do 24, 32godzin... ja jestem pewna że mialam ja jakies 16 g po pozytywie.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
No to ja chyba tak miałam . W poniedziałek mocne krechy , ból i we wtorek z samego rana ból jak cholera . Działaliśmy w pn wtorek i wczoraj . Także uważam ze jestem po owu i bez obaw jutro biore pierwsza tabletkę duphastonu bo lekarz kazał brać po owulacji .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A który masz dc?

Do góry