O'Hara
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W qnszt.pl, ale to to samo co koraliki.pl lub maxbean.plGdzie kupowalas koraliki????
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dziewczyny kutfa jak to jest z ta owulacja w końcu . Testy miałam pozytywny we wtorek , wtedy tez mocno czułam jajniki , bolało podbrzusze . Potem z rana na drugi Dzien tez bardzo bolało . A dzis juz nic nie czuje a niby dopiero powinna byc ta owulacja ... możliwe , ze test wykazuje wtedy kiedy ona juz jest ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marta_ussek a kiedyś siknelam, był pozytyw mega i po 2h czułam owu! Także jest możliwe, ze pokazuje pozytyw w trakcie
Ale chce popatrzec za jednym kolorem ktorego juz w kadoro nie ma moze w innych |bedzie =W qnszt.pl, ale to to samo co koraliki.pl lub maxbean.pl
...marzenia mają wielką moc...
Moze wystapic do 24, 32godzin... ja jestem pewna że mialam ja jakies 16 g po pozytywie.Dziewczyny kutfa jak to jest z ta owulacja w końcu . Testy miałam pozytywny we wtorek , wtedy tez mocno czułam jajniki , bolało podbrzusze . Potem z rana na drugi Dzien tez bardzo bolało . A dzis juz nic nie czuje a niby dopiero powinna byc ta owulacja ... możliwe , ze test wykazuje wtedy kiedy ona juz jest ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to ja chyba tak miałam . W poniedziałek mocne krechy , ból i we wtorek z samego rana ból jak cholera . Działaliśmy w pn wtorek i wczoraj . Także uważam ze jestem po owu i bez obaw jutro biore pierwsza tabletkę duphastonu bo lekarz kazał brać po owulacji .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom