Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie lubię frytkow z McDonald's. Zawsze biorę to co jest w zamian [emoji23] frytki zakręcane, łódeczki itp [emoji14]Też bym wcisnęła takie frytasy mmm mmm
To ja znowu nie lubię żadnych kanapek, dla mnie smakują wszystkie tak samo :/ najlepszy burger w takich smieciowkach i jedyny który zjadam i to burger king [emoji14] innych z maca nie trawię, kfc w ogóle brrr raz w życiu byłam i nigdy nie wrócę;FJa nie lubię frytkow z McDonald's. Zawsze biorę to co jest w zamian [emoji23] frytki zakręcane, łódeczki itp [emoji14]
Ale już ostatnie dnie kanapka drwala jest z serem prażonym [emoji23] tylko boję się że tu smaki a tu wejdę do McDonald's i mnie cofnie [emoji23]
KFC też nie lubię a najbliższy Burger King w Krakowie [emoji33] ale ja właśnie lubię kanapki z McDonald's. Syf jak nie powiem co, ale mi smakuje [emoji23]To ja znowu nie lubię żadnych kanapek, dla mnie smakują wszystkie tak samo :/ najlepszy burger w takich smieciowkach i jedyny który zjadam i to burger king [emoji14] innych z maca nie trawię, kfc w ogóle brrr raz w życiu byłam i nigdy nie wrócę;F
Ja też na szczęście nie mam burger kinga 3mcdonalds pod nosem i jak juz to tylko frytasy;DKFC też nie lubię a najbliższy Burger King w Krakowie [emoji33] ale ja właśnie lubię kanapki z McDonald's. Syf jak nie powiem co, ale mi smakuje [emoji23]
Ale ja mam 9 dzień cyklu, to aż niemożliwe.Te same objawy co u mnie. Testuj. Mi przy takich objawach test już pozytywny wyszedł. Bladzioch ale pozytywny
Gdzie kupowalas koraliki????Ale ja mam 9 dzień cyklu, to aż niemożliwe.
...marzenia mają wielką moc...