reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja chyba do McDonald's z młodym pojadę [emoji23][emoji23][emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Też bym wcisnęła takie frytasy mmm mmm

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja nie lubię frytkow z McDonald's. Zawsze biorę to co jest w zamian [emoji23] frytki zakręcane, łódeczki itp [emoji14]
Ale już ostatnie dnie kanapka drwala jest z serem prażonym [emoji23] tylko boję się że tu smaki a tu wejdę do McDonald's i mnie cofnie [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

A ja w ogole nie lubie frytkow. Wiem, to nienormalne [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie lubię frytkow z McDonald's. Zawsze biorę to co jest w zamian [emoji23] frytki zakręcane, łódeczki itp [emoji14]
Ale już ostatnie dnie kanapka drwala jest z serem prażonym [emoji23] tylko boję się że tu smaki a tu wejdę do McDonald's i mnie cofnie [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
To ja znowu nie lubię żadnych kanapek, dla mnie smakują wszystkie tak samo :/ najlepszy burger w takich smieciowkach i jedyny który zjadam i to burger king [emoji14] innych z maca nie trawię, kfc w ogóle brrr raz w życiu byłam i nigdy nie wrócę;F

9ewnqqmzi7le71mi.png

To ja znowu nie lubię żadnych kanapek, dla mnie smakują wszystkie tak samo :/ najlepszy burger w takich smieciowkach i jedyny który zjadam i to burger king [emoji14] innych z maca nie trawię, kfc w ogóle brrr raz w życiu byłam i nigdy nie wrócę;F

9ewnqqmzi7le71mi.png
KFC też nie lubię a najbliższy Burger King w Krakowie [emoji33] ale ja właśnie lubię kanapki z McDonald's. Syf jak nie powiem co, ale mi smakuje [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja frytki robie z swoich ziemniaków, kroje nożem karbowanym :) takich mrozonych nie kupowałam nigdy. Do tych wszystkich barów nie chodze bo mamy daleko i wiecie co w zyciu jeszcze kebaba nie jadłam haha

reklama
Do góry