reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny wlasnie tak myśle. Teraz wykryto ten torbiel wiec terminu na wrzesien nie bede miec a potem musze brac tabletki anty przez miesiac to pazdziernik tez nie wyjdzie. A co dalej to dopiero sie dowiem na wizycie. Ah i dolek mnie dopadl:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png

A co za różnica! Nie wyjdzie wrzesień i październik to wyjdzie grudzień albo styczeń! Nie smutasiaj! Miesiąc w ta czy w tą, gorzej jakby to lata trwało także cyce do przodu i sprostać sytuacji a nie histeryzować mi tu [emoji6][emoji6][emoji8]

reklama
Kurde pobolewa mnie i przestaje podbrzusze z lewej strony. Tzn może nie pobolewa, ale czuje rozpieranie, skurcze delikatne, trochę jak na @, trochę jak na owu. I tak jakby pęcherz mnie pobolewał. Wieczorami latam sikać co chwilę. Dziś dopiero 9dc, więc ja się pytam o co kaman?

...marzenia mają wielką moc...

Dziewczyny wlasnie tak myśle. Teraz wykryto ten torbiel wiec terminu na wrzesien nie bede miec a potem musze brac tabletki anty przez miesiac to pazdziernik tez nie wyjdzie. A co dalej to dopiero sie dowiem na wizycie. Ah i dolek mnie dopadl:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Życie jest niesprawiedliwe, ktos kto bardzo chce nie moze a inne wyrzucaja swoje nowo narodzone dzieci przez okno lub usuwaja :/ dobrze ze tu wspolnie mozemy sie wspierac :)

Kurde pobolewa mnie i przestaje podbrzusze z lewej strony. Tzn może nie pobolewa, ale czuje rozpieranie, skurcze delikatne, trochę jak na @, trochę jak na owu. I tak jakby pęcherz mnie pobolewał. Wieczorami latam sikać co chwilę. Dziś dopiero 9dc, więc ja się pytam o co kaman?

...marzenia mają wielką moc...
Te same objawy co u mnie. Testuj. Mi przy takich objawach test już pozytywny wyszedł. Bladzioch ale pozytywny

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Witam w 12 dc od soboty dzielnie dzialamy bo owu byla chyba wczoraj ale mam plan szalec jeszcze dzis i jutro chyba, ze chlop mi padnie[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry