reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a wiecie moze jakie sa wskazania do badania heparyny ? Ja w sumie nie miałam żadnych badań robionych. Tylko przy 1 poronieniu miałam w wypisie liczne masy zbite i od razu lekarka kazała mi Acard brać mowila ze jak zajdę to pomyślimy o heparynę. Czy ona nie zaszkodzi jesli nie mam badań zrobionych. ? Czy w ciemno ta heparyna bardziej nie zaszkodzi niż pomoże ?
Kulka, ja mam mutacje i na nią wskazanie do heparyny. Ona jest też na przeciwciała ANA, zespół fosfolipinowy i jeszcze długa lista. Nie znam nikogo komuby zaszkodziła. Prędzej Acard po 34 tc.

reklama
Nie sądzę by miał problem. Po prostu On zawsze komuś lubi pomagać... teraz budują remizę i dlatego... Może on dalej przeżywa stratę fasolki i dlatego wszystko robi by nie myśleć. ? Nie wiem... :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, tak sie pokłóciłam z M ze nie wiem czy jeszcze jestem staraczka... Chyba nie... Wyrzuciłam wszystkie lekarstwa do szafy...
Trzymam za was wszystkie kciuki :*

Boziu co sie stalo?

Z małej sprzeczki rozgrzmiała burza.. Nie chce tu opisywać bo i tak cieżko to opisać i zrozumieć komuś z zewnątrz..
Pewnie bede dalej was czytała bo jestem ciekawa jak się każdej poukłada. A moze sie u mnie za pare dni uspokoi i wróci do normy... Zobaczymy... Ale mam trochę dość tych negatywnych emocji w naszym związku - i on tez... Ciekawe czy dotrwamy do pierwszej rocznicy ślubu... Jesli miałoby sie rozpaść to lepiej szybciej niz pózniej, czas biologiczny jest nieubłagany... A jak miałabym nie miec nigdy dziecka to nie mam po co żyć.

Bertha mężczyźni tylko potrafią wkurzyc... cóż się stało ? :(

Znamy sie 9 lat a mam wrażenie ze wciaz nie potrafimy sie komunikować.. Masakra.. I ze w ogóle jesteśmy zbyt różni. Porażka.. Tak cieżko dobrze sie dobrać. Jesli macie wspaniałe połówki to trzymajcie sie ich mocno, to skarb!

Aha, a dokładnie rok temu dowiedziałam się ze jestem w ciąży.. Mojej jedynej i straconej.

Bertha widzę ze może mamy podobna sytuacje... u Nas we wrześniu 1 rocznica ślubu.. i tez się zastanawiam nad Tym. Bo zero wsparcia i wgl. Mam czasami po prostu dość. Ile razy się poplacze droga do pracy. Czasem się zastanawiam jak to będzie jakby dziecko było.
Niecałe 3 lata przed ślubem miałam głupia sytuacje.... Napisałam wtedy mojemu obecnemu mężowi ze miesiaczka mi się spoznia 2 tydzień... co dostałam w zamian? - jeśli jesteś w ciąży to Ja będę placil na dziecko ale je nie wychowam... no i teraz ma co ma.
Ze ciężko mi zajsc w ciaze. Dużo żali mam do Niego... wiec mu powiedziałam kiedyś ze jak będzie dalej robił jak robi to żeby się nie zdziwił ze któregoś dnia nie wrócę do domu.

reklama
Z małej sprzeczki rozgrzmiała burza.. Nie chce tu opisywać bo i tak cieżko to opisać i zrozumieć komuś z zewnątrz..
Pewnie bede dalej was czytała bo jestem ciekawa jak się każdej poukłada. A moze sie u mnie za pare dni uspokoi i wróci do normy... Zobaczymy... Ale mam trochę dość tych negatywnych emocji w naszym związku - i on tez... Ciekawe czy dotrwamy do pierwszej rocznicy ślubu... Jesli miałoby sie rozpaść to lepiej szybciej niz pózniej, czas biologiczny jest nieubłagany... A jak miałabym nie miec nigdy dziecka to nie mam po co żyć.
no u nas tez byl taki okres, ze jak nie moglam zajsc to o malo sie zwiazek nie rozpadl, trzymam kciuki byscie se szybko pogodzili :*

Do góry