Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A od ktorego do ktorego dnia cyklu robisz? Ja tez mam mega nieregularne...Perła - ja je zastosowałam w styczniu pierwszy raz, że względu na to ze mam pokręcone cykle tym bardziej ze moja miesiaczka trwala w styczniu 3 dni. I wtedy wyszły mi pozytywne testy wcześniej niż aplikacja pokazywała. I udało się... tylko ze w marcu straciłam fasolkę..
3 tyg temu znów zamówiłam i od paru dni pokazują się znów krechy wiec i może trafię nie mowie ze w ten cykl może inny
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jeśli kulka ma dostać receptę na heparyne to jak najszybciej z wynikWiesz co. Ja bym sprawdziła betę, a z gin poczekała. Na takim wczesnym etapie nie będzie wiele widać. Możesz niepotrzebnie się zestrsować. Beta rośnie dobrze i nie wkręcaj sobie głupot! !!
WomanLog i Mój Kalendarzyk.Z jakich aplikacji w telefonach korzystacie? Bo jest ich sporo. Ja mam OvuView i nie wiem czy nie ma jakiejs lepszej....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak[emoji23]sam odbierał paczkę. Powiedział że jestem nienormalna[emoji39]Siwa a maz to widział ?
a on tak zawsze ucieka z domu?Grrr... po Co Mi wgl mąż? Jak Ja go widuje tylko w nocy... wczoraj wrócił po 23:00 do domu. Dzisiaj wstałam i juz go nie było, poszedł do remizy. I tak znowu do nocy... ręce opadają... znowu kur... sprzątanie na mojej głowie... I wszystko. Niczym się nie przejmuje.
moze ma jakies problemy i probuje od nich uciekac w te sposob?Od czerwca tak cały czas. Przychodzi z pracy o 18:00 i idzie robić do remizy do godziny 22:00 w sobotę od rana do wieczora. :/ porażka. Wiecznie nie ma go. Obiecuje mi ze posprząta a nie robi tego.