reklama
CzarnaPerła
Zaciekawiona BB
A od ktorego do ktorego dnia cyklu robisz? Ja tez mam mega nieregularne...Perła - ja je zastosowałam w styczniu pierwszy raz, że względu na to ze mam pokręcone cykle tym bardziej ze moja miesiaczka trwala w styczniu 3 dni. I wtedy wyszły mi pozytywne testy wcześniej niż aplikacja pokazywała. I udało się... tylko ze w marcu straciłam fasolkę..
3 tyg temu znów zamówiłam i od paru dni pokazują się znów krechy wiec i może trafię nie mowie ze w ten cykl może inny
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
CzarnaPerła
Zaciekawiona BB
Z jakich aplikacji w telefonach korzystacie? Bo jest ich sporo. Ja mam OvuView i nie wiem czy nie ma jakiejs lepszej....
Nevka
Fanka BB :)
Od 10dc robie juz wychodzą takie straszne bladziochy ale je widać gołym okiem. Dopiero mocniejsze krechy wychodzą 13-14-15 dc wiec widzisz... u mnie bardzo wczas :/
Ale jeśli kulka ma dostać receptę na heparyne to jak najszybciej z wynikWiesz co. Ja bym sprawdziła betę, a z gin poczekała. Na takim wczesnym etapie nie będzie wiele widać. Możesz niepotrzebnie się zestrsować. Beta rośnie dobrze i nie wkręcaj sobie głupot! !!
WomanLog i Mój Kalendarzyk.Z jakich aplikacji w telefonach korzystacie? Bo jest ich sporo. Ja mam OvuView i nie wiem czy nie ma jakiejs lepszej....
Dziewczyny a wiecie moze jakie sa wskazania do badania heparyny ? Ja w sumie nie miałam żadnych badań robionych. Tylko przy 1 poronieniu miałam w wypisie liczne masy zbite i od razu lekarka kazała mi Acard brać mowila ze jak zajdę to pomyślimy o heparynę. Czy ona nie zaszkodzi jesli nie mam badań zrobionych. ? Czy w ciemno ta heparyna bardziej nie zaszkodzi niż pomoże ?
Tak[emoji23]sam odbierał paczkę. Powiedział że jestem nienormalna[emoji39]Siwa a maz to widział ?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
a on tak zawsze ucieka z domu?Grrr... po Co Mi wgl mąż? Jak Ja go widuje tylko w nocy... wczoraj wrócił po 23:00 do domu. Dzisiaj wstałam i juz go nie było, poszedł do remizy. I tak znowu do nocy... ręce opadają... znowu kur... sprzątanie na mojej głowie... I wszystko. Niczym się nie przejmuje.
Nevka
Fanka BB :)
Od czerwca tak cały czas. Przychodzi z pracy o 18:00 i idzie robić do remizy do godziny 22:00 w sobotę od rana do wieczora. :/ porażka. Wiecznie nie ma go. Obiecuje mi ze posprząta a nie robi tego.
reklama
moze ma jakies problemy i probuje od nich uciekac w te sposob?Od czerwca tak cały czas. Przychodzi z pracy o 18:00 i idzie robić do remizy do godziny 22:00 w sobotę od rana do wieczora. :/ porażka. Wiecznie nie ma go. Obiecuje mi ze posprząta a nie robi tego.