Kasienka3b
Fanka BB :)
Hurra! Gratulacje kochana:*
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hurra! Gratulacje kochana:*
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu nie zrobia?No i dupa!!! Nie zrobia mi dzis bety[emoji22]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi bralas leki by znikl dzieki hormona? Robilas badania czy te torbiele sa zlosliwe? I jak taka operacja wyglada? I zycze Ci tego bys nie musiala miec kolejnej operacji tylko aby ten torbiel sobie poszedl:*
Kurde ze takie pieronstwa sie przypaletuja:/ Obys nie musiala miec tej 4 operacji bo juz i tak duzo przeszlas.Przy pierwszej cytologia wyszla mi III ... mialam taka odmiane torbieli teraz nie pamietam nazwy ale produkowala wlosy i zęby- okropieństwo...
nigdy nie bylam leczona przy torbielach lekami bo mialam zawsze duze i od razu operacje. Powiem ci ze za kazdym razem mialam laparoskopie wiec to nic strasznego,male blizny.. wszystko pod calkowita narkoza- potem troche wiadomo boli ale da sie zniesc a teraz mam za duze zrosty wiec jakbym miala 4 operacje to juz ciecie na 11 cm
No i dupa!!! Nie zrobia mi dzis bety[emoji22]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde ze takie pieronstwa sie przypaletuja:/ Obys nie musiala miec tej 4 operacji bo juz i tak duzo przeszlas.
Ja we wrzesniu mialam cytologie i wszystko oki a tu wczoraj zwykla wizyta i niespodzianka w postaci nie proszonego goscia:/