reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana dziękuję :* już nie śpimy. [emoji23][emoji23] Ślub na 14 :)

ckai9jcgjazlduyd.png
Powodzenia Kasiu:*

reklama
U mnie akurat polip i w czwartek będę miała zabieg, ale też się tego nie spodziewałam jak szłam na usg, no ale za chwilę już go nie będzie :)
To daj znac jak bedziesz po zabiegu jak sie czujesz.
Ja to okropnie boje sie roznych zabiegow i operacji wiec licze na to ze ten torbiel zniknie po tabletkach lub peknie wczasie @ i nie bede musiala go usowac operacyjnie.

To daj znac jak bedziesz po zabiegu jak sie czujesz.
Ja to okropnie boje sie roznych zabiegow i operacji wiec licze na to ze ten torbiel zniknie po tabletkach lub peknie wczasie @ i nie bede musiala go usowac operacyjnie.

Jestem po 3 operacjach zwiazanych z torbielą więc wiem co to znaczy.... prawdopodobnie czeka mnie 4 ponieważ po poronieniu zrobiła mi się torbiel 7,5cm :( ale zobaczymy moze sama sobie pojdzie ;)

A ja sie witam w czwartym dniu po terminie@ i ciagle cisza...testy negatywne chociaz na dwoch wydawalo mi sie , ze widze jakis cien ale to chyba moja wyobraznia[emoji22] w toalecie juz czwarty dzien jestem co 10 min ...masakra jakie nerwy[emoji51]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby to byla ciaza i zycze Ci tego:*

Witam.sie w 1 dc. Wyryczałam co miałam, teraz trzeba podnieść korone i iść dalej. Kolejny cykl kolejna szansa. Jedyne co sobie postanowilam, to ze wyrzucam testy 5 minut po zrobieniu.

Jotka, zmien mi tam w tabelce- kolejna @ 31.01 testowanie tez 31.01.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
:(

reklama
Jestem po 3 operacjach zwiazanych z torbielą więc wiem co to znaczy.... prawdopodobnie czeka mnie 4 ponieważ po poronieniu zrobiła mi się torbiel 7,5cm :( ale zobaczymy moze sama sobie pojdzie ;)
A powiedz mi bralas leki by znikl dzieki hormona? Robilas badania czy te torbiele sa zlosliwe? I jak taka operacja wyglada? I zycze Ci tego bys nie musiala miec kolejnej operacji tylko aby ten torbiel sobie poszedl:*

Do góry