Kasienka3b
Fanka BB :)
Powodzenia Kasiu:*Kochana dziękuję :* już nie śpimy. [emoji23][emoji23] Ślub na 14
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia Kasiu:*Kochana dziękuję :* już nie śpimy. [emoji23][emoji23] Ślub na 14
Nooo kuwa, jasne ze bedzie [emoji23]
To daj znac jak bedziesz po zabiegu jak sie czujesz.U mnie akurat polip i w czwartek będę miała zabieg, ale też się tego nie spodziewałam jak szłam na usg, no ale za chwilę już go nie będzie
To daj znac jak bedziesz po zabiegu jak sie czujesz.
Ja to okropnie boje sie roznych zabiegow i operacji wiec licze na to ze ten torbiel zniknie po tabletkach lub peknie wczasie @ i nie bede musiala go usowac operacyjnie.
Oby to byla ciaza i zycze Ci tego:*A ja sie witam w czwartym dniu po terminie@ i ciagle cisza...testy negatywne chociaz na dwoch wydawalo mi sie , ze widze jakis cien ale to chyba moja wyobraznia[emoji22] w toalecie juz czwarty dzien jestem co 10 min ...masakra jakie nerwy[emoji51]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam.sie w 1 dc. Wyryczałam co miałam, teraz trzeba podnieść korone i iść dalej. Kolejny cykl kolejna szansa. Jedyne co sobie postanowilam, to ze wyrzucam testy 5 minut po zrobieniu.
Jotka, zmien mi tam w tabelce- kolejna @ 31.01 testowanie tez 31.01.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! Piekny prezent na nowy rok
Hej dziewczyny! No chyba się udało co?
A powiedz mi bralas leki by znikl dzieki hormona? Robilas badania czy te torbiele sa zlosliwe? I jak taka operacja wyglada? I zycze Ci tego bys nie musiala miec kolejnej operacji tylko aby ten torbiel sobie poszedl:*Jestem po 3 operacjach zwiazanych z torbielą więc wiem co to znaczy.... prawdopodobnie czeka mnie 4 ponieważ po poronieniu zrobiła mi się torbiel 7,5cm ale zobaczymy moze sama sobie pojdzie