Kasienka3b
Fanka BB :)
Jezu musi byc dobrze...ale podlamalam sie...Kochana Przytulam Cie mocno! Bedzie dobrze!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu musi byc dobrze...ale podlamalam sie...Kochana Przytulam Cie mocno! Bedzie dobrze!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Tak powiedzial ze jest to tak duze ze nie miala bym szans zajsc w ciaze. Najdziwniejsze ze we wrzesniu bylam u niego i noc jeszcze wtedy nie byloO kurcze
Ale Kasia dobrze, że się dowiedziałaś. Teraz leczenie i będzie już potem z górki. Mówił coś ze to mogło mieć wpływ na starania ?
Ja mam jedynie od czasu do czasu dzisiaj nie wielkie ukłucia w prawym jajniku. Niektore kobiety wlasnie bardziej czuja ta owulacje. Dzisiaj znowu powtorzylam test owu i dalej sa dwie rowne kreski@Asis7 poczułam krótki ale mocny kłujący ból , promieniujący w nogę napięcie na jajniku przez rosnący pęcherzyk czuje inaczej. Pamiętam jak miałam 17 lat i jedna Pani ginekolog śmiała się ze mnie że przynajmniej mam sposób na koncepcję bądź antykoncepcje bo okazało się że moje bóle jajnika to po prostu owulacja
Ja się nakręcalam. Z synem zaszłam w ciążę dopiero w 13 cs właśnie jak zluzowałam, teraz było podobnie tylko w 3cs. Więc dla mnie to nie tak do końca łatwiej powiedzieć a trudniej zrobić
@Kasienka3b co się stało ??
Wlasnie zadnych objawow nie mialam. Jak zawsze wychodzilam od naszego doktorka usmiechnieta tak dzis wyszlam i mialam ochote plakac.Ojej... ale dobrze, ze tak szybko to zauwazyl. A mialas jakies objawy?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez miałam dwa dni test owu pozytywny i w te dwa dni były [emoji173][emoji173][emoji173] i zaskoczyłoJa mam jedynie od czasu do czasu dzisiaj nie wielkie ukłucia w prawym jajniku. Niektore kobiety wlasnie bardziej czuja ta owulacje. Dzisiaj znowu powtorzylam test owu i dalej sa dwie rowne kreski
Głowa do góry najważniejsze jest aby teraz to wyleczyc a potem sprobujecie znowu. :-*Dziewczyny jestem po wizycie u gina. Zalamana jestem
Obiecał mi dzisiaj masaż calego ciała także przyjemne z pożytecznym :-) i relaks i staranko :-* miłego wieczorku :-*Ja tez miałam dwa dni test owu pozytywny i w te dwa dni były [emoji173][emoji173][emoji173] i zaskoczyło
Także bierzcie się z mężem do roboty a ja trzymam mocno kciuki [emoji8]
Nie poddam sie i napewno wylecze sie. Doczekam sie tego 2 bobo choc by niewiem co a za wszystkie staraczki 2017 bede mocno kciuki trzymacGłowa do góry najważniejsze jest aby teraz to wyleczyc a potem sprobujecie znowu. :-*
Walcz! Stawka jest bardzo duża. Jestem z Toba całą sobą! Dzielna jestes!Nie poddam sie i napewno wylecze sie. Doczekam sie tego 2 bobo choc by niewiem co a za wszystkie staraczki 2017 bede mocno kciuki trzymac[emoji110][emoji110][emoji110]