reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana Przytulam Cie mocno! Bedzie dobrze!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Jezu musi byc dobrze...ale podlamalam sie...

reklama
@Asis7 poczułam krótki ale mocny kłujący ból , promieniujący w nogę :) napięcie na jajniku przez rosnący pęcherzyk czuje inaczej. Pamiętam jak miałam 17 lat i jedna Pani ginekolog śmiała się ze mnie że przynajmniej mam sposób na koncepcję bądź antykoncepcje :) bo okazało się że moje bóle jajnika to po prostu owulacja ;)
Ja się nakręcalam. Z synem zaszłam w ciążę dopiero w 13 cs właśnie jak zluzowałam, teraz było podobnie tylko w 3cs. Więc dla mnie to nie tak do końca łatwiej powiedzieć a trudniej zrobić :)
@Kasienka3b co się stało ?? :(

ckai9jcgjazlduyd.png
Ja mam jedynie od czasu do czasu dzisiaj nie wielkie ukłucia w prawym jajniku. Niektore kobiety wlasnie bardziej czuja ta owulacje. Dzisiaj znowu powtorzylam test owu i dalej sa dwie rowne kreski :);)

Ja mam jedynie od czasu do czasu dzisiaj nie wielkie ukłucia w prawym jajniku. Niektore kobiety wlasnie bardziej czuja ta owulacje. Dzisiaj znowu powtorzylam test owu i dalej sa dwie rowne kreski :);)
Ja tez miałam dwa dni test owu pozytywny i w te dwa dni były [emoji173][emoji173][emoji173] i zaskoczyło :)
Także bierzcie się z mężem do roboty :D a ja trzymam mocno kciuki [emoji8]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
No ciasta wszystkie gotowe tylko na dwa polewy jutro zrobić i sałatki przynajmniej skladniki pokroic bo w niedziele napewno nie zdaze wszystkiego a tak to spbie w niedziele tylko wymieszam :)

Do góry