marta_usssek
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po wizycie u gina. Zalamana jestem
Co sie dzieje ? [emoji17][emoji17][emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jestem po wizycie u gina. Zalamana jestem
Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).Co sie stało??
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana Przytulam Cie mocno! Bedzie dobrze!Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).
O kurczeMusze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).
Ojej... ale dobrze, ze tak szybko to zauwazyl. A mialas jakies objawy?Musze odpuscic starania na jakis czas bo mam torbiel. Lekarz chcial odrazu zlecic operacje ale potem stwierdzil ze da tabletki anty i mam przyjsc za miesiac czy maleje i na kolejna wizyte mam zrobic badania:morfologie i indeks roma(to chyba markery rakowe).