reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moje drogie! Jak bym miała się tu jutro nie pojawić z racji oczywiście świątecznego szału w domu.
Chciała bym z całego serca razem z fasolką;) i dwójką moich cudownych dzieci

Życzyć Wam Samych Cudownych chwil w te Święta! Spędzenia ich w rodzinnym gronie.

Duzo, dużo Miłości!

Testującym oczywiście II kreseczek!

;)

Do sylwestra się pewnie pojawię jeszcze wiec na noworoczne życzenia mam czas;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

Gratulacje!!!:)
Pochwal się pierscionkiem [emoji16]
Macie już jakieś plany - termin i te sprawy?:)
Piękny prezent na święta [emoji7]
Jutro postaram się pstryknąć jakaś focie w sprzyjających warunkach oświetleniowych :p Termin to już mieliśmy obmyślony wcześniej bo Mam oświadczał mi się już kilka razy tylko zawsze bez pierścionka, więc teraz tylko został mi wręczony pierścionek :p Planujemy 2w1 chrzciny i ślub cywilny w sierpniu :)
Tak najpiękniejsze święta, w sumie czego można chcieć więcej, kochający facet i dziecko w drodze ;)

Hej kochane kobity! Ostatnio was trochę „opuściłam” wybaczcie ale goście się zjechali, szał przedświąteczny i ciągła imprezka wiec czasu kompletny brak. Ciagle gdzieś jestem i ciagle coś robię, nieraz mam wrażenie ze jestem w dwóch miejscach jednocześnie!!
No nic, przejdę do rzeczy... Życzę wam kochane przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt oraz duuuuuuuuuuzo duuuuuuuuzo zdrówka i tego psychicznego (sCzegolnie dla siebie;)) i tego fizycznego dla was i dla wszystkich, których lubicie i kochacie :)
Love, Peace and dwie kreseczki kurna!!
[emoji8][emoji319][emoji1335][emoji94][emoji480]

Kochane moje, nowe stare i te teraźniejsze. Życzę wam dwóch kreseczek oczywiście, ale przede wszystkim zdrowia, bo to najważniejsze. Dla was, mężów przyszłych i teraźniejszych i dzieciaczków, teraźniejszych i przyszłych. I miłości dla bliźniego. Kocham was bardzo, bo życie z wami w staraniach jest łatwiejsze. Buziaki [emoji11][emoji9]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry