reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moje drogie! Jak bym miała się tu jutro nie pojawić z racji oczywiście świątecznego szału w domu.
Chciała bym z całego serca razem z fasolką;) i dwójką moich cudownych dzieci

Życzyć Wam Samych Cudownych chwil w te Święta! Spędzenia ich w rodzinnym gronie.

Duzo, dużo Miłości!

Testującym oczywiście II kreseczek!

;)

Do sylwestra się pewnie pojawię jeszcze wiec na noworoczne życzenia mam czas;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

Gratulacje!!!:)
Pochwal się pierscionkiem [emoji16]
Macie już jakieś plany - termin i te sprawy?:)
Piękny prezent na święta [emoji7]
Jutro postaram się pstryknąć jakaś focie w sprzyjających warunkach oświetleniowych :p Termin to już mieliśmy obmyślony wcześniej bo Mam oświadczał mi się już kilka razy tylko zawsze bez pierścionka, więc teraz tylko został mi wręczony pierścionek :p Planujemy 2w1 chrzciny i ślub cywilny w sierpniu :)
Tak najpiękniejsze święta, w sumie czego można chcieć więcej, kochający facet i dziecko w drodze ;)

Hej kochane kobity! Ostatnio was trochę „opuściłam” wybaczcie ale goście się zjechali, szał przedświąteczny i ciągła imprezka wiec czasu kompletny brak. Ciagle gdzieś jestem i ciagle coś robię, nieraz mam wrażenie ze jestem w dwóch miejscach jednocześnie!!
No nic, przejdę do rzeczy... Życzę wam kochane przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt oraz duuuuuuuuuuzo duuuuuuuuzo zdrówka i tego psychicznego (sCzegolnie dla siebie;)) i tego fizycznego dla was i dla wszystkich, których lubicie i kochacie :)
Love, Peace and dwie kreseczki kurna!!
[emoji8][emoji319][emoji1335][emoji94][emoji480]

Kochane moje, nowe stare i te teraźniejsze. Życzę wam dwóch kreseczek oczywiście, ale przede wszystkim zdrowia, bo to najważniejsze. Dla was, mężów przyszłych i teraźniejszych i dzieciaczków, teraźniejszych i przyszłych. I miłości dla bliźniego. Kocham was bardzo, bo życie z wami w staraniach jest łatwiejsze. Buziaki [emoji11][emoji9]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry