reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Idą święta Boże Drogi!
Już mnie bolą ręce, nogi.
Już mnie boli głowa, dupa,
Na mych barkach jest chałupa.
A w mych dłoniach ciasta, barszcz
I do uszek przecież farsz.
Pranie, sranie i sprzątanie,
Sympatyczne kolęd granie.
O zakupach nie wspominam,
Zrobią ze mnie beduina.
Tu wyprasuj ich koszule,
Przy tym szeptaj cicho, czule.
Zabij karpia, zrób pierogi,
Nie mam siły Boże Drogi!
Lecz zaciskam wciąż pośladki,
Taka rola żony, matki.
Już nie wspomnę wybacz proszę,
Że przeliczam wszystkie grosze.
Na co mi wystarczy dzisiaj?
Wezmę kredyt- taki zwyczaj.
Taka świąt tradycja w żyłach:
Kupuj, rób i bądź prze- miła.
Do teściowej wal z uśmiechem,
Wszak niemiłym być jest grzechem.
Byłemu także życz wszystkiego,
Oczywiście najlepszego.
Potem podaj, pomyj, przynieś,
Jak przyniosłaś to też wynieś.
Na ryj przy tym wal z godnością,
Żeby miło było gościom.
Nic nie marudź, weź się w kupę,
Niech Ci życie daje w dupę.
Ubierz choinkę, postaw stroik,
Bądź mistrzynią w swojej roli:
Matki Polki, córki, żony,
Nawet gdy Ci dadzą brony.
Wal ku światu swoją siłą,
Żeby wszystkim było miło.
Niech cię duch świąteczny trzyma,
Taki klimat- Twoja wina[emoji12][emoji12][emoji12]

A tu tak w świątecznym klimacie :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez 4dc @ przyszła w 34dc. Już się uplakalam że ani ciąży ani okresu. A tu zaczęłam plamić.. mimo że nie ciąża cieszę się bo u mnie okresu ostatnio nie było 2 miesiące.wiec ciezko mi odkryć kiedy mam owulację czy ja mam w ogóle. Teraz niby była około 19dc, seksik był ale nie zaskoczyło :(
U mnie jest jeszcze szansa w styczniu a potem maz zmienia pracę i będzie tylko w weekendy wiec szanse juz zupełnieale zeby trafic z przytulaniem... no nic... takie zycie[emoji26] jeszcze jeden cykl i odpuszczam...wracam do intensywnych treningow i chyba zawalcze o jakis nowy ultramaraton albo triathlon bo muszę czyms glowe zając inaczej depresja gotowa...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jest jeszcze szansa w styczniu a potem maz zmienia pracę i będzie tylko w weekendy wiec szanse juz zupełnieale zeby trafic z przytulaniem... no nic... takie zycie[emoji26] jeszcze jeden cykl i odpuszczam...wracam do intensywnych treningow i chyba zawalcze o jakis nowy ultramaraton albo triathlon bo muszę czyms glowe zając inaczej depresja gotowa...

Czyli mówisz, że teraz się nie udało? Przyszła @ ? 10 dni po owu może jeszcze za wcześnie na test

Czyli mówisz, że teraz się nie udało? Przyszła @ ? 10 dni po owu może jeszcze za wcześnie na test
Nie, no @ jeszcze nie przyszla ale jakos tak mialam przeczucie, ze ten test moze jednak pokaże ta upragniona druga kreseczke a tu nic[emoji57] jakos mnie to tak podlamalo...ja juz nie mam tyle czasu co Wy i myślę, ze chyba trzeba odpuścić...

Nie, no @ jeszcze nie przyszla ale jakos tak mialam przeczucie, ze ten test moze jednak pokaże ta upragniona druga kreseczke a tu nic[emoji57] jakos mnie to tak podlamalo...ja juz nie mam tyle czasu co Wy i myślę, ze chyba trzeba odpuścić...

:(

reklama
Do góry