reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trzymam kciuki :* :*

ckaiyx8d63pd6voi.png
U mnie jak na razie niestety biało[emoji57] pocieszam się, ze to dopiero 10 dpo choc trochę przestal wierzyć, ze cos innego zobaczę jeszcze w tym cyklu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Dziewczyny[emoji8] zobaczymy co pokaże następny...co ma byc to będzie[emoji4]

Dzięki Dziewczyny[emoji8] zobaczymy co pokaże następny...co ma byc to będzie[emoji4]

Jak byłam w ciąży z synem test wyszedł mi bladzioch w 33 dc a w 30 dc negatyw ale nie wiem kiedy była owu bo ani tempki nie mierzy£am ani testów owu też, także się nie martw ;)
Ja dziś 31 dc 11 dpo okresu brak, testu nie robiłam bo wkurwie*** mnie ogarnęło po wczoraj. Przebrałam rano pościel na zupełnie nową ;) ciekawe kiedy ją krwią ochrzczę :D

@mala.wiedzma. jak u Ciebie sytuacja?

Jak byłam w ciąży z synem test wyszedł mi bladzioch w 33 dc a w 30 dc negatyw ale nie wiem kiedy była owu bo ani tempki nie mierzy£am ani testów owu też, także się nie martw ;)
Ja dziś 31 dc 11 dpo okresu brak, testu nie robiłam bo wkurwie*** mnie ogarnęło po wczoraj. Przebrałam rano pościel na zupełnie nową ;) ciekawe kiedy ją krwią ochrzczę :D

@mala.wiedzma. jak u Ciebie sytuacja?
Jednym slowem jak na razie mamy "białe swieta" [emoji23] no nic przynajmnie mogę sobie piwo wypic przy gotowaniu[emoji13]

reklama
Do góry