O'Hara
Fanka BB :)
Po tym komentarzu stwierdzam, że siknęłaś. Siknęłaś????
Nie siknelam, przyznałabym się! nie takie rzeczy razem już przechodziliśmy [emoji6][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po tym komentarzu stwierdzam, że siknęłaś. Siknęłaś????
Dziewczyny podsuńcie pomysł na obiad [emoji7]
Ja pustka w głowie dzisiaj
Ty masz ten luksus, że możesz se już siknąć a ja kuwa owulacja późno bo dziś dopiero 3dc aplikacje mi wyznaczyły bo tempke też mierze
I boczek ? Ja tam boczek widzę ???Makaron z brokułami:
U nas wczoraj było [emoji16]
I boczek ? Ja tam boczek widzę ???
Hahahaj ja pielllldole zrobiłaś mi dzień tym tekstem hahahahahahahAlbo łożyska! Mój stary kiedyś wyje**ł, ze jego znajoma ma raka, „kobiece sprawy, chyba łożysko” [emoji23][emoji23]
O mamo ! Robię to dziś !!!! Robię!!Tak! Podsmazasz boczus z czosnkiem (ja dodaje tez papryczki peperoncino, ale wiadomo u Cievie dziecko to nie
Potem gotujesz makaron w jednej wodzie z brokułami, odcedzasz, dodajesz ten boczek i parmezan i gotowe! Viva włoska kuchnia! [emoji16]
Hahahaj ja pielllldole zrobiłaś mi dzień tym tekstem hahahahahahah