reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

48 albo 72 h
Ja robiłam o 10 w wt i potem pt też o 10

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tylko ja takiego stresa mam że chyba że dwa razy powtórzę betę..
Pewnie jutro bo dłużej nie wytrzymam, potem niedziela (to będzie dzień przed terminem@) i jak już będzie fajna to więcej nie będę powtarzać chyba że nadal będzie niska :(
Skurcze co jakiś czas jak na @ tylko delikatniejsze..tu 5 dni do @. Jeszcze jajnik z którego była owu czasami tak intensywniej pobolewa :(
Kurde zaspokoilam tak wcześnie tym testem swoją ciekawość to teraz się martwię... Czy jednak @ nie przyjdzie...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana tylko ja takiego stresa mam że chyba że dwa razy powtórzę betę..
Pewnie jutro bo dłużej nie wytrzymam, potem niedziela (to będzie dzień przed terminem@) i jak już będzie fajna to więcej nie będę powtarzać chyba że nadal będzie niska :(
Skurcze co jakiś czas jak na @ tylko delikatniejsze..tu 5 dni do @. Jeszcze jajnik z którego była owu czasami tak intensywniej pobolewa :(
Kurde zaspokoilam tak wcześnie tym testem swoją ciekawość to teraz się martwię... Czy jednak @ nie przyjdzie...

Wiem, że to stres ale betka mała i warto poczekać lub zrobić jak mówisz co 48h i znowu 48h
Tu fajny kalkulator
Link do: Beta hCG Doubling Calculator | Countdown to Pregnancy
Ja pierwsza betę zrobiłam i mi wyszło 81 następna 300 i potem już ch6ba 3000 coś nie pamiętam

Nie stresuj się - będzie dobrze [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam skurcze delikatne jak na @ i chodzę jak głupia co chwilę do kibelka i sprawdzam czy okres nie przyszedł.. tyle jeszcze do terminu @... Pokusiło mnie żeby zrobić tak wcześnie a będę się teraz stresować póki nie minie termin @ i beta ładnie nie urośnie...

Ja mam tak samo. Strasznie się boję. Niby termin @ dziś i objawów jako takich nie mam, ale i tak nerwy są..

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O co poszlo... za bardzo juz sie stresujesz i nerwa lapiesz.. eh... tulam Cie moćnio! Czekam na Twoja betke z zacisnietymi kciukami

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Wczoraj jak poszlismy spac to nastawilam budzik w tele i zostawilam na stole tyle ze w nocy synek plakal to poszlam do niego do pokoju spac a tele niewzielam. Niby rano jak budzik dzwonil w 2 pokoju to chlop przynisl go do mnie i budzil tyle ze ja pamietam to jak przez mgle. Wiec obudzilam sie potem sama jakos przed 8 i szybko mlodego szykowalam do przedszkola. Zwrocilam delikatnie uwage mezowi ze mogl juz nie isc spac tylko sam od siebie wyszykowac syna to burczal mi ze on pracuje i ja mam sie tym zajmowac. No i potem samo poszlo z siebie ze zaczelismy sie wadzic.
Co do bety to jestem juz po i czekam az wyniki sie pojawia w necie.

Hej gerlzzzz! [emoji6]
Za robotę byście się wzięły a nie tu gadu gadu od samego rana! [emoji6][emoji6][emoji23]
@Kasienka3b trzymam kciuki za betę! @agrafka007 i za Twoje testowanie! [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji120][emoji120]

KatiNails gratuluję! Super, że się udało :)
Kasienka3b kciuki za betę, jestem dobrej myśli :)

Dziewczyny jestem jestem, nie opuściłam Was tylko tyle się dzieje ciągle, że brakuje czasu na dokładne czytanie forum.
Wczoraj miałam wizytę u endokrynologa, dzień wcześniej zrobiłam powtórkę TSH i przy okazji FT3, FT4 i przeciwciała anty TPO. TSH po 5 tabletkach Euthyroxu 50 spadło z prawie 11 do niecałych 7 :) Pozostałe wyniki były w dolnych granicach normy :) Od dziś biorę zwiększoną dawkę Euthyroxu do 75. Kolejna wizyta u endo 2 stycznia. Za równy tydzień prenatalne i już mam stresa. Chciałam mieć niespodziankę i płeć poznać dopiero przy porodzie jednak M zmienił zdanie i jednak chce wiedzieć już :p Więc po niespodziance. Ciekawe czy uda się ją określić na tych badaniach bo będzie to dopiero 11+2.

Mój jest naprawdę dzielny w tych sprawach ważnych hehe ale jak idzie na pobranie krwi to modlę sie zeby wrócił :cool2:

Ja muszę przyznać, ze mój jest odważny. Ja się sram w gacie przy byle pobieraniu krwi [emoji23] w lipcu mu cięli jajca na żywca, bo mu się taaaaaaaaka cysta zrobiła. Zawiozłam go na pogotowie to kurna myślałam, ze tam padnę aż mnie odesłał do domu i sam tam bidny siedział [emoji16]

KatiNails gratuluję! Super, że się udało :)
Kasienka3b kciuki za betę, jestem dobrej myśli :)

Dziewczyny jestem jestem, nie opuściłam Was tylko tyle się dzieje ciągle, że brakuje czasu na dokładne czytanie forum.
Wczoraj miałam wizytę u endokrynologa, dzień wcześniej zrobiłam powtórkę TSH i przy okazji FT3, FT4 i przeciwciała anty TPO. TSH po 5 tabletkach Euthyroxu 50 spadło z prawie 11 do niecałych 7 :) Pozostałe wyniki były w dolnych granicach normy :) Od dziś biorę zwiększoną dawkę Euthyroxu do 75. Kolejna wizyta u endo 2 stycznia. Za równy tydzień prenatalne i już mam stresa. Chciałam mieć niespodziankę i płeć poznać dopiero przy porodzie jednak M zmienił zdanie i jednak chce wiedzieć już :p Więc po niespodziance. Ciekawe czy uda się ją określić na tych badaniach bo będzie to dopiero 11+2.

A co byś wolała? Masz preferencje czy wszycho jedno? :)

reklama
Do góry