Nikt Cię nie zastawi :*Dobra. Bo zaraz mi tu wszystkie wyfruniecie i mnie samą zostawicie![]()
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikt Cię nie zastawi :*Dobra. Bo zaraz mi tu wszystkie wyfruniecie i mnie samą zostawicie![]()
![]()
Nawet tak nie mów, bo zaraz ja z moim 10-11 dni przed @ będę robić testyW ogóle przejrzałam sobie zdjęcia pozytywów sierpniówek i większość to testy sprzed @, 3 dni a nawet i 6 przed. Tak jak nasza Kati zapozytywowała bardzo wcześnie. Przed świętami nie ma czasu na czekanie to i testy szybciej działają.![]()
Mialam na mysli ze mi wszystkie zaciazycie a ja tu jedna zostane do marcowo kwietniowego cyklu bez oznak ciążyNikt Cię nie zastawi :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A takie wczoraj miałaś piękne pozytywne nastawienie :* gdzie to zniknęło ? :*Mialam na mysli ze mi wszystkie zaciazycie a ja tu jedna zostane do marcowo kwietniowego cyklu bez oznak ciąży
![]()
Nawet tak nie mów, bo zaraz ja z moim 10-11 dni przed @ będę robić testy
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahahaha [emoji23] babyyyyKtoś musi spróbować pobić rekord. Obecnie jest 6 dni, dajesz więcej?![]()
A w sumie nie możesz oddzwonić? Kurcze, im szybciej się wyrwiesz z tej starej roboty tym lepiej dla CiebieTo musze bardziej sobie zbierać to wtedy szybciej przyjedziesznie no żartuję. Ale ja niestety mam już we krwi czarnowidztwo i to dlatego.
Kurka M zaniosl wczoraj moje cv do roboty a dzisiaj juz dzwonili tylko nie zdazylam odwbrac. To pewnie najpozniej jutro zadzwonią jeszcze raz. Matko. Szybko by to bylo i bym elki nie musiala niewiadomo jak dlugo przeciagac.
![]()
http://i2.pinger.pl/pgr332/8a659d45002b92274ea185ffSnape jest sexy! Bzykałabym [emoji23]
A weź Ty idźKtoś musi spróbować pobić rekord. Obecnie jest 6 dni, dajesz więcej?![]()
Oddzwonilam ale nikt nie odebral. Zapewne jakies zebranie mają. Ale czesto w takich firmach jest tak ze jak ktos nie odbierze to oddzwonią na drugi dzien znowu. Tak ze jutro od 8 w pogotowiu bede he heA w sumie nie możesz oddzwonić? Kurcze, im szybciej się wyrwiesz z tej starej roboty tym lepiej dla Ciebie
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom