reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@daga11 nasz firmowy mini lekarzu, czy jak dostałam Macmiror Complex bo mi sie coś przyplątało to znaczy że cykl psu w d...ę? Muszę zmienić lekarza, bo od tej to nie mogę się nic dowiedzieć, taki mruk. Czy można się starać? Bo mi testy ovu już wychodzą ładne.
1513083302-8b3ac1a1c52b508a-aaaaaa.jpeg

...marzenia mają wielką moc...
Kiedys bralam Macmiror ktory swoja droga jest zajebisty ale moja gin osobiscie mi odradzala kombinowanie. Bardziej ze wzgledu na grzybka

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
W ogóle przejrzałam sobie zdjęcia pozytywów sierpniówek i większość to testy sprzed @, 3 dni a nawet i 6 przed. Tak jak nasza Kati zapozytywowała bardzo wcześnie. Przed świętami nie ma czasu na czekanie to i testy szybciej działają. :D

Wróciłam z bety czekam na wyniki. Boże już wiem o jakim metalicznym posmaku w ustach pisalyscie... Bleee... Czułam dosłownie przez chwilę ale masakra...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja się nie spodziewałam że tak szybko wyjdzie. Zrobiłam dla zaspokojenia 'potrzeby zrobienia testu dla świętego spokoju' ale byłam pewna że wyjdzie negatywny

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry