Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oesuuu moj dzisiaj " chory" wrocil z roboty- 36.9 umiera biedak.
Wiem... wrocil i od progu wolał "daj mi cos od goraczki, grypy, kataru, kaszlu, sraczki". Dobrze, ze mam pol apteki w domu hahaWspółczuje! Masz przerąbane [emoji6][emoji16]
Ja kochana mam 2 Dzien takie krechyOesuuu moj dzisiaj " chory" wrocil z roboty- 36.9 umiera biedak.
Myśle , ze moge traktować je jak pozytywneWiem... wrocil i od progu wolał "daj mi cos od goraczki, grypy, kataru, kaszlu, sraczki". Dobrze, ze mam pol apteki w domu haha
Ja bym to już uważała za pozytyw mocniejsze z tych testów mi nie wychodziłyJa kochana mam 2 Dzien takie krechy
Wiem... wrocil i od progu wolał "daj mi cos od goraczki, grypy, kataru, kaszlu, sraczki". Dobrze, ze mam pol apteki w domu haha
Ja kochana mam 2 Dzien takie krechy
Od wczoraj działamy tylko wczoraj jakos szybko poszło heheNo to do dzieła!
Jak dla mnie pozytywyJa kochana mam 2 Dzien takie krechy
To moj na szczescie mi "ufa" jesli chodzi o leki haha i bierze co mu damTo i tak Ok, mój to by nawet nic nie wziął bo „organizm musi sam zwalczyć” [emoji23]