reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde wkurwi...łam sie. Zamowilam nie te testy owu co zawsze. Przyszly te gowniane, ktorych nie lubie. Zrobilam dzisiaj dwa- jeden z apteki, drugi ten dupiaty z tej samej probki moczu. Na aptecznym widoczna gołym okiem kreska (ale jeszcze nie pozytyw), na tym dupiatym ledwo cień!!! Ale jestem zla. Juteo kupie apteczne.
Laski a kiedys pisalyscie o jakis z rossmana. Ktore są ok? Bo.ostatnio patrzalam, to kilka rodzajow bylo.
Ja.7 szt domowe laboratorium 25.99 zł .
Mi dwa dni piekny pozytyw wychodził :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I jeszcze wam posmęce... ja jestem kuzwa prawie pewna, ze problem jest u starego! To nerd taki, siedzi w tych książkach całymi dniami i pali cygaro! Wiec kuwa jak może nie być problemu?! On mówi, ze na pewno jest zdrowy, bo wyniki ma dobre (bez komentarza) i nie dociera do niego ze krew i sperma to dwie różne sprawy [emoji23]

Ja do domu wrocilam. I wiecie co? Już się nie mogę doczekać staranek. Jakaś taka moc się we mnie pojawiła. Aniolek nad nami czuwa i tym razem się uda!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Dobre siły w ciebie wstępują. Czuwa i bedzie pomagał. Przytulam mocno i byle tak dalej. [emoji119]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry