marta_usssek
Fanka BB :)
U mnie czysto dalej :/A ja tak w ogole to qpadlam tylko powiedziec, ze 13 dc i pojawia sie kreska ba owulacyjnym, takze cos sie zaczyna dziać. Lece wykorzystać mojego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie czysto dalej :/A ja tak w ogole to qpadlam tylko powiedziec, ze 13 dc i pojawia sie kreska ba owulacyjnym, takze cos sie zaczyna dziać. Lece wykorzystać mojego![]()
Mi przed synem slily sie mała blondyneczka z niebieskimi oczami. Dlugie blad wloski do pasa. Ooooj nawiedzala mnie dlugo, nie raz co noc.. budzilam sie z placzem czasammi nie wiem czemmu. A mam blondynka z zielonymi oczami hahaha...
Mam glupie uczucie, że cos sie dzieje w moim ciele .. hmmm. .
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
U mnie czysto dalej :/
Od samego rana bolą mnie plecy jak przed ciaza z synkiem na @. Ostatnia @byla wlasnie z taka bolesnoscia, a do obecnej 10dni jeszcze.Może się klonujesz [emoji6] było by czadowo!
13 Dc . Lecę łeb w łeb z @Dagaa11 .A który masz dc? Bo ju nie pamietam a w tabelce chyba jakieś nieaktualne dane![]()
Od samego rana bolą mnie plecy jak przed ciaza z synkiem na @. Ostatnia @byla wlasnie z taka bolesnoscia, a do obecnej 10dni jeszcze.
Ciagle mam uczucie klucia, skurczykow w podbrzuszu
Albo
To wszystko sobie wkrecam.
![]()
To masz szczescieNa szczęście nie! Znam ten bol, bo tez mi się przytrafiło. Wkładka się nawet nie porozklejala [emoji4]
Jutro jade z mężem i synkiem do Karpacza na wycieczke . Ponoć świątynia Wang jest magiczna . Pomodlę sie o nas wszystkie . @Elodia caly Dzien o Tobie myśle . Przytulam z całych sił :****
W sensie ze sie udalo?Mi przed synem slily sie mała blondyneczka z niebieskimi oczami. Dlugie blad wloski do pasa. Ooooj nawiedzala mnie dlugo, nie raz co noc.. budzilam sie z placzem czasammi nie wiem czemmu. A mam blondynka z zielonymi oczami hahaha...
Mam glupie uczucie, że cos sie dzieje w moim ciele .. hmmm. .
![]()