reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na czczo to 6 godzin bez jedzenia. A łyk wody i tabletka to nie jedzenie. Ja bym na twoim miejscu coś wzięła na sen.
Nie no jakoś zasnę. Chocby z placzu oczy mi sie same zamkną. Juz mi się kleja wiec pewnie niedługo padnę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Na czczo to 6 godzin bez jedzenia. A łyk wody i tabletka to nie jedzenie. Ja bym na twoim miejscu coś wzięła na sen.
Niestety na czczo to też bez wody. A leki nie zdążą do końca wydalić się z organizmu i mogą różnie reagować z lekami podanymi do narkozy. ja 6 tygodni temu do narkozy do usunięcia ropnia po usunięciu ósemki nawet wody nie mogłam mieć.. a jak jakiekolwiek leki to dożylnie a nie dojelitowo

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

16 dc. Owu w natarciu, bo dzisiaj na nocce o 4 mnie złapał mnie kłujący ból i do teraz czasami pobolewa. Dziwny ten cykl. Od paru dni bolą mnie cycki, a dzisiaj zaczęły sutki. Tak porządnie. I mam dziwne, mokre wrażenie od paru dni, gdzie przy owu nigdy tak nie miałam :D
Chyba już swojego organizmu nie obrabiam wcale. :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z kolei dziś znów dziwny sen.
Ostatnio ten z testami pozytywnymi a dziś mi się śniło że mam corcie (śliczna dosłownie jak z bajki) która karmiłam wyłącznie cycem (syna karmiłam miesznie (cyc plus butla) i mimo że cyca dostawał 15 miesięcy to czułam niedosyt że musiałam dokarmiać butlą pewnie stąd ten wątek we śnie).. ale dlaczego dziewczynka??? W sumie mi to obojętne co , ważne żeby było zdrowe, chociaż wolałabym chyba drugiego chłopca... Tu niby w ciągu dnia nie myślę a tu takie sny... Przed ciążą z Aleksem nie miałam takich snów... Dopiero w ciąży z młodym w 16 TC śniło mi się że lekarz powiedział mi że będzie chłopak a w 18 tc dowiedziałam się że faktycznie będę miała chłopaka [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi przed synem slily sie mała blondyneczka z niebieskimi oczami. Dlugie blad wloski do pasa. Ooooj nawiedzala mnie dlugo, nie raz co noc.. budzilam sie z placzem czasammi nie wiem czemmu. A mam blondynka z zielonymi oczami hahaha...

Mam glupie uczucie, że cos sie dzieje w moim ciele .. hmmm. .

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry