reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie niedzielnie z rana. Ja juz od rana sobie działam.
1512289560-25dbef7c1af04363-aaaaaa.jpeg

No @KatiNals to bedziemy mialy podobny czas spodziewanej @' ja mam na 19ego. Oby nie przyszlo do Ciebie.. do mnie.. ciagle sie z mezem zastanawiamy cy jednak nie podjac tej proby juz teraz.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Walczcie [emoji7][emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie niedzielnie z rana. Ja juz od rana sobie działam.
1512289560-25dbef7c1af04363-aaaaaa.jpeg

No @KatiNals to bedziemy mialy podobny czas spodziewanej @' ja mam na 19ego. Oby nie przyszlo do Ciebie.. do mnie.. ciagle sie z mezem zastanawiamy cy jednak nie podjac tej proby juz teraz.

Fajne te koraliczki :) Ale u mnie leży czekający sweter na drutach a na jutro muszę uszyć kostium Emilce na szkolne przedstawienie XD Udało mi się miarę z niej zdjąć bo panikowała "A co to zdjąć miarę?!" <- poległam XD Nie ładnie śmiać się z własnego dziecka XD Teraz pośmieję się z siebie jak spojrzałam na kartkę... połowa miar zdjęta w "cm" a połowa w "inch" padłam - tak to jest robić coś zaraz po pobudce :)

Witam w 11 dc :)
O´Hara a wczoraj myśle se tak -Co ten jej mąż tak wielbi makarony? Nawet miałam pisać czy nie Włoch :D

KatiNails śliczne te obrączki, ja mam 6 mm takie płaskie ale 6 lat temu były najmodniejsze ;)

My wlasnie skonczylismy ogladac baje u nas w teatrze, mąż poszed po piesa naszego i jedziemy do mojej babci na obiado imprezke.. bo jutro barburka =)

P.s. kto nie ogladal bajki Vaiana. Skarb oceanu polecam. Swietna dynamika =) mlody ogladal z otwarta paszczą =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
A ja polecam bajkę 'dom' :) super uczy o emocjach - miłość, przyjaźń, tęsknota za kimś, wartości. Mój syn codziennie musi obejrzeć 'Pufa' tak mu się podoba ;)
Nam dorosłym też :) daje do myślenia:)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z bajek fajne też jest "w głowie się nie mieści" :)
A Barbórkę to u nas obchodzimy dość hucznie, bo z 5 pokoleń do tyłu to każdy mężczyzna był Górnik więc Barbary świętujemy:)
Nawet ja mam na drugie Baśka ż tej okazji:p
Dzisiaj sobie wolne od szkoły zrobiłam, jakiś słaby dzień.. najchętniej to bym spala i spala:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry