Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha co to jest [emoji23] wygląda jak duży ogórek albo cukinia [emoji23]Matko Bosko! Patrzcie co siedzi w moich roślinach na balkonie:
![]()
Przeprowadzam się! [emoji33]
Hahahaha co to jest [emoji23] wygląda jak duży ogórek albo cukinia [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale masz zielonoMatko Bosko! Patrzcie co siedzi w moich roślinach na balkonie:
![]()
Przeprowadzam się! [emoji33]
Mój syn juz miałby go w rękach on uwielbia takie stworzonkaJakiś gigantyczny konik polny, jest wielki jak moja ręka [emoji33]
Mój syn juz miałby go w rękach on uwielbia takie stworzonka![]()
O tak on już wszystko co nsie rusza łapie pająki , ostatnio latem złapał cziela i go użądlił , ale był płacz... ale nic Go to nie nauczylo za godzine znowu znalazł jakiegoś robaczka i schowal do słoikaOdważne dziecko![]()
O tak on już wszystko co nsie rusza łapie pająki , ostatnio latem złapał cziela i go użądlił , ale był płacz... ale nic Go to nie nauczylo za godzine znowu znalazł jakiegoś robaczka i schowal do słoikaTrzymał żabe którą sam złapal .. Niczego sie nie boi ...A jak widzi muchę to łapie ją tak jakby to był kubek z herbtą po prostu pochodzi i bierze
![]()
To bierz do reki tylko nie za głowe tylko za tyl , bo te wielkie gryząStary się mnie pyta, czy za milion € bym go wzięła do ręki? Mówię, ze nie wiem ale jakby mi ktoś powiedział, ze jak wezmę to zajdę w ciaze to bym go nawet pocałowała z języczkiem [emoji38]
Ja nigdy Ewelina, Paulina,Katarzyna i Mariusz..Ja nigdy nie nazwę Kasi i Magdy... Wrr
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom