reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja kolejne testowanie w sobotę ale nie myślę żeby się coś zmieniło
W o dac w tabelke?

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Kurcze jeszcze 2 godziny do wizyty, oszaleje normalnie z nerwów.
Od kilku dnie mam zachcianki na słodkie :p
Ja dopiero w czw idę pierwszy raz oglądać bo na ost wizycie nic nie było widać, tylko pęcherzyk
Też już mam stresa, w czw zaczynam 11 tydzień!
Powodzenia :* daj znać co i jak

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero w czw idę pierwszy raz oglądać bo na ost wizycie nic nie było widać, tylko pęcherzyk
Też już mam stresa, w czw zaczynam 11 tydzień!
Powodzenia :* daj znać co i jak

Ale wam zazdroszczę dziewczyny! Życzę wam dużo zdrówka. [emoji110]️

Dzisiaj jest moja druga rocznica związku z M :-) to na 3 rocznice związku już po ślubie będziemy, niech mnie ktoś uszczypnie bo nie mogę w to uwierzyć..

Tylko rocznice spedzimy osobno bo ten na nockę idzie :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Ale wam zazdroszczę dziewczyny! Życzę wam dużo zdrówka. [emoji110]️
Też za niedługo będziesz się stresować wizyta, zobaczysz! Zresztą - jak Wy wszystkie! Każda z Was zasługuje na order wytrwałości, serio Was podziwiam :)
Będzie dobrze [emoji173]
I dziękuję - obyś miała rację i żeby wszystko było dobrze bo mdłości mi przeszły całkiem a męczyły fest.. został tylko ból piersi ale czuje go podczas ściskania czy leżenia na brzuchu tylko.
Ahh z jednej strony cieszę się, że mnie nie nadciąga (prywatne wizyty) na 120 co tydzień, bym zbankrutowała chyba.. Ale z drugiej strony w 11tyg jeszcze dzidziusia i serducha nie widziec ?ehhh no najwidoczniej raz na 4tyg wystarczy, a że się tak niefortunnie zdarzyło, że pierwsza wizyta za szybko o 2,3dni ..no nic, czwartek już za pasem.. mam nadzieję że usłyszę same dobre nowiny [emoji7] mocne serce i dostanę piękne zdjęcia bo dzidzia już z 3cm powinna mieć!

Mi się znowuż podoba Maja,zawsze miało być że córkę nazwę Maja,ale ostatnio mi się spodobało Liliana, ale tu znów problem bo jest Liliana i Lilianna, mi się bardziej podoba przez dwa "n" Ale w Pl bardziej popularne jest przez jedno "n", a ostatnio wpadło mi w ucho Alicja, mogła bym nadać dwa imiona Liliana Alicja i nazwisko też pasowało by,i mi się bardzo podoba właśnie tak :D Sama bym chciała się tak nazywać :D Ale nie zdecydowałam jeszcze ;) Chłopiec Marcel, podoba mi się też Dominik, Rafał... Dobrze że mam jeszcze czas na przemyślenie :D Dopóki nie zajde w ciążę i nie poznam płci :) Jak już będę znać wtedy będę myśleć :)
Mi też się bardzo podobało Alicja, dopóki nie poznałam dziewczyny, która się tak nazywa i totalnie obrzydziła mi to imię. Od wtedy kojarzy mi się tylko zle :(

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja coś czuje, że @ się zbliza. Cycki bolą identycznie jak zawsze przed, podbrzusze ciągnie jak przed, na dodatek napięcie przedmiesiączkowe się powoli pojawia, bo zaczynam mieć ochotę zabijać. ;)

A ja coś czuje, że @ się zbliza. Cycki bolą identycznie jak zawsze przed, podbrzusze ciągnie jak przed, na dodatek napięcie przedmiesiączkowe się powoli pojawia, bo zaczynam mieć ochotę zabijać. ;)

U mnie plamienia coraz większe, myśle ze do jutra @ się rozkręci jak karuzela także cóż... za pare godzin rozpocznę 13 cs, muszę się jakoś ogarnąć, bo zawsze sobie obiecuje, ze nie będę płakać a tu łzy się same cisną do oczu. W tym miesiącu się wyjątkowo nakręciłam, w przyszłym muszę trochę odpuścić, bo tak się nie da żyć. Już nawet nie wiem czy jest mi przykro, czy jestem najzwyczajniej w świecie wkurwiona! Tez bym komuś przywaliła :)

Mi też się bardzo podobało Alicja, dopóki nie poznałam dziewczyny, która się tak nazywa i totalnie obrzydziła mi to imię. Od wtedy kojarzy mi się tylko zle :(

To jest właśnie najgorsze.
A dla mnie jako nauczycielce prawie każde imię to jakieś dziecko:p i ciężko to z głowy wyrzucić

reklama
Do góry