reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

St u mnie w 25 dc cos wyszło po pol h a w 26 dc z porannego w ciagu 5 min jakis bledzioch. Dzis daje na wstrzymanie i powtórzę jutro rano powinno byc juz bardziej czytelnie-oby.
W ogóle tak jestem w szoku ze wczoraj na tym 1 porannym teście poprzestałam :)

Trzymam kciuki. Ja dzis testowalam I znowu Nic... To juz rok :( Daje na wstrzymanie. 28 mam wizyte w szpitalu. Boje sie strasznie.. Zaczynam panikowac.. Zeby Nie myslec szyje kocyk minky dla siostry, za 2 miesiace ma termin wiec prezent dla malej Igi bedzie idealny. :) czy ktoras z was miala stycznosc z CIN 1-3?? Jak wyglada usuniecie tego? Znieczulenie miejscowe, ogolne? A moze Nic?

reklama
Dziewczyny, jak to jest, czy jeśli w 12 dniu cyklu miałam owulkę potwierdzoną na monitoringu to @ powinna być 14 dni później? Teoretycznie wg kalendarza powinnam @ mieć 23 lipca a 14 dni po owu wypada 21 lipca, kiedy w takim razie najlepiej testować?

Dziewczyny, jak to jest, czy jeśli w 12 dniu cyklu miałam owulkę potwierdzoną na monitoringu to @ powinna być 14 dni później? Teoretycznie wg kalendarza powinnam @ mieć 23 lipca a 14 dni po owu wypada 21 lipca, kiedy w takim razie najlepiej testować?
Ja pewnie testowałabym 21 lipca. [emoji4] Trzymam kciuki za pozytywny wynik . [emoji4] [emoji106]

Ja mam zawsze 14 dni po owu z monitoringu. Takze wg mnie powinnaś miec termin @ na 21.07. Ta faza jest zawsze stała i indywidualna dla każdej kobiety. Takze musisz zaobserwować jak to u ciebie wyglada.

bylismy u moich rodzicow na obiedzie i mielismy isc z mama i bratowa na spacer i bratanica na cmenatarz, i juz brat wozek znosil i ja tak patrze na zegar i mowie jest juz po 15-tej jeszcze zakupy po drodze a w domu od groma roboty i mowie wejdziemy do mojej chrzestnej i dupa tam zejdzie do 18-tej i co ja w domu zrobie? i dobrze, ze pojechalismy, bo mam czesc posprzatana i prac zaraz bede a Tomek mi zasnal i spi jak zabity

Laski wysikalam dzis NEGATYWA :( wiec wczoraj to był chyba pregnyl. 4/07 miałam podany tylko ze ja wcześniej tez test robiłam i nic nie wyszlo a teraz z rana bledzioch zamiast ciemniej to nic zrobiłam jesscze strumieniowy i cos tam jest ale mega mega bledziochy jestem załamana :(

Laski wysikalam dzis NEGATYWA :( wiec wczoraj to był chyba pregnyl. 4/07 miałam podany tylko ze ja wcześniej tez test robiłam i nic nie wyszlo a teraz z rana bledzioch zamiast ciemniej to nic zrobiłam jesscze strumieniowy i cos tam jest ale mega mega bledziochy jestem załamana :(

Kulka, pregnyl 10.000j do 10 dni sie tylko utrzymuje. Wiec mysle ze to nie pregnyl.
Dzisiejsze testy sa tej samej czułości co wczorajszy? Ja wciaz trzymam kciuki!

reklama
Do góry