reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pozostaje ci dalej czekać :) ale coś tam jest także testuj dalej :)
Wiem też coś tam widzę. Ale dziwi mnie że o 11 robiłam test i nie było nic! Nawet cienia, dlatego powtórzyłam teraz i jest coś bladego o_O a i dostosowałam się do waszych rad i nie piłam nic na 2godziny przed testami :)

reklama
Dużo, ale za trzy testy z apteki zaplace tyle samo co za to wszystko z przesyłka z allegro. A i w aptece sie już patrzą dziwnie. Mam nadzieje wszystkiego nie musieć zużyć. [emoji13]

...marzenia mają wielką moc...
Życzę ci abyś zużyła tylko jeden :D bo już pierwszy będzie szczęśliwy :) U mnie jak wyjdzie pozytywny test ten z allegro to dopiero kupię jakiś w aptece i powtórzę żeby mieć pewność :D

21dc, 8po i 7 do @
Oj kochana nawet jak jestes w ciazy to za szybko na testy, nie martw sie, poczekaj chociaz do dnia @ :*

Ja nie wiem już jak to jest z tymi testami,wczoraj mi wyszła bardzo blada kreska, dziś ok 11 nie było nawet cienia cienia kreski a teraz robiłam i znów baaaaardzo blada. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekać Dalej, myślałam wczoraj że taka blada to przynajmniej znak że ovulka się zbliża i codziennie będzie tylko ciemniejsza ale jak widać u mnie tak nie jest :p
Ja tak mialam, testy codziennie te same- druga kreska bardzi blada, myslalam zr owu nie bedzie, az w 17 dc nagle tadaaam! druga mocna krecha :)

Życzę ci abyś zużyła tylko jeden :D bo już pierwszy będzie szczęśliwy :) U mnie jak wyjdzie pozytywny test ten z allegro to dopiero kupię jakiś w aptece i powtórzę żeby mieć pewność :D
Nie dziękuję. [emoji6] Jeśli tylko tak sie stanie to resztę testów porozsyłam chętnym na szczęście. [emoji12]

reklama
Ale chyba to nie moj miesiac bo prawie od owulacji czyli od tygodnia pobolewa mnie tam wszystko.

Mnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry