Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elodia ale by było co nie? [emoji3] [emoji7]Zawsze może sie okazać , że masz dwa serduszka pod serduszkiem
Spokojnie , bez nerwów . Pamietaj , że po burzy wychodzi słońceHejka Już środa. Ogólnie dół mnie złapał, wzięłam się za sprzątanie mieszkania,testy raczej do mnie dziś nie dotrą Jutro mnie nie będzie w domu więc możliwe że dopiero w sobotę z poczty odbiorę To już będzie za późno żeby cokolwiek Sprawdzać, ogólnie jestem załamana bo dodatkowo sprawa z domem mnie dobiła,raczej go nie kupimy Jak się coś wali to wali się totalnie, nawet nie chce mi się nic robić najchętniej bym poszła spać Jutro mnie jeszcze dentysta czeka,nienawidzę tych wizyt
Chocby dlatego że mam zagrozenie rakiem szyjki przez posiadanie wirusa hpv 16. Wprawdzie zmiany na szyjce co mialam mi wypalili i byl to jedynie stan przednowotworowy ale jest duze prawdopodobiwnstwo ze kiedys mi to się nawroci, a jesli nawroci to mogą mi nawet wszystko tam powycinac. Ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Mialam dwie cytologiw po zaboegu juz i jedna byla grupa 2 a następna grupa 1 wiec poki co jest ok. Tak że zobaczymy. W zasadzie to moja jedyna obawa przed brakiem mozliwosci zrobienia 3 dziecka.Czemu myślisz, że nie będzie możliwości?
To wtedy bym sie nie martwila czy bede mogla na 3 ciążę sobie pozwolic :-) ale bym chyba padla z wrazenia gdyby sie okazalo że mam w sobie bliźniaki :-)Zawsze może sie okazać , że masz dwa serduszka pod serduszkiem
Ja bym chyba zemdlałaTo wtedy bym sie nie martwila czy bede mogla na 3 ciążę sobie pozwolic :-) ale bym chyba padla z wrazenia gdyby sie okazalo że mam w sobie bliźniaki :-)
Haha coś czuję że i mnie by cucić musieli. A tak między nami. W dzienw ktory prawdopodobnie doszlo do zaplodnienia śnilo mi się że bliźniaki urodzilam.Ja bym chyba zemdlała
U mnie ta burza trwa już tyle lat Aż się odechciewa wszystkiego. Dentystę przeżyje tylko będę później chodzić kilka dni i nie będę mogła normalnie zjeść albo się napić. Ostatnio jak mi wyrwała zęba to kilka dni piłam przez rurkę,aby tam się nic nie dostało I mega mnie bolało miejsce po wyrwaniuSpokojnie , bez nerwów . Pamietaj , że po burzy wychodzi słońce
Dentysta to nie głaskanie , no ale trzeba iść niestety.... Dasz radę kobietko
Będzie dobrze :* to paskudztwo nie wróci zobaczyszChocby dlatego że mam zagrozenie rakiem szyjki przez posiadanie wirusa hpv 16. Wprawdzie zmiany na szyjce co mialam mi wypalili i byl to jedynie stan przednowotworowy ale jest duze prawdopodobiwnstwo ze kiedys mi to się nawroci, a jesli nawroci to mogą mi nawet wszystko tam powycinac. Ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Mialam dwie cytologiw po zaboegu juz i jedna byla grupa 2 a następna grupa 1 wiec poki co jest ok. Tak że zobaczymy. W zasadzie to moja jedyna obawa przed brakiem mozliwosci zrobienia 3 dziecka.