reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Ewarut ja chcem tulić i pieluchy zmieniać [emoji173] na trzecie dziecko już może nie być możliwości.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czemu myślisz, że nie będzie możliwości?

reklama
Hejka :) Już środa. Ogólnie dół mnie złapał, wzięłam się za sprzątanie mieszkania,testy raczej do mnie dziś nie dotrą :( Jutro mnie nie będzie w domu więc możliwe że dopiero w sobotę z poczty odbiorę :( To już będzie za późno żeby cokolwiek Sprawdzać, ogólnie jestem załamana bo dodatkowo sprawa z domem mnie dobiła,raczej go nie kupimy :( Jak się coś wali to wali się totalnie, nawet nie chce mi się nic robić najchętniej bym poszła spać o_O Jutro mnie jeszcze dentysta czeka,nienawidzę tych wizyt :hmm:
Spokojnie , bez nerwów . Pamietaj , że po burzy wychodzi słońce :)
Dentysta to nie głaskanie , no ale trzeba iść niestety.... Dasz radę kobietko :)

Czemu myślisz, że nie będzie możliwości?
Chocby dlatego że mam zagrozenie rakiem szyjki przez posiadanie wirusa hpv 16. Wprawdzie zmiany na szyjce co mialam mi wypalili i byl to jedynie stan przednowotworowy ale jest duze prawdopodobiwnstwo ze kiedys mi to się nawroci, a jesli nawroci to mogą mi nawet wszystko tam powycinac. Ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Mialam dwie cytologiw po zaboegu juz i jedna byla grupa 2 a następna grupa 1 wiec poki co jest ok. Tak że zobaczymy. W zasadzie to moja jedyna obawa przed brakiem mozliwosci zrobienia 3 dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Spokojnie , bez nerwów . Pamietaj , że po burzy wychodzi słońce :)
Dentysta to nie głaskanie , no ale trzeba iść niestety.... Dasz radę kobietko :)
U mnie ta burza trwa już tyle lat :( Aż się odechciewa wszystkiego. Dentystę przeżyje tylko będę później chodzić kilka dni i nie będę mogła normalnie zjeść albo się napić. Ostatnio jak mi wyrwała zęba to kilka dni piłam przez rurkę,aby tam się nic nie dostało :D I mega mnie bolało miejsce po wyrwaniu

reklama
Chocby dlatego że mam zagrozenie rakiem szyjki przez posiadanie wirusa hpv 16. Wprawdzie zmiany na szyjce co mialam mi wypalili i byl to jedynie stan przednowotworowy ale jest duze prawdopodobiwnstwo ze kiedys mi to się nawroci, a jesli nawroci to mogą mi nawet wszystko tam powycinac. Ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Mialam dwie cytologiw po zaboegu juz i jedna byla grupa 2 a następna grupa 1 wiec poki co jest ok. Tak że zobaczymy. W zasadzie to moja jedyna obawa przed brakiem mozliwosci zrobienia 3 dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Będzie dobrze :* to paskudztwo nie wróci zobaczysz :)

Do góry