Elodia
Fanka BB :)
To bierz go dzisiaj w obroty:-)Jeszcze tak ciemna kreska w 12dc mi nie wyszla.to mozliwe ze owulacja bedzie jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bierz go dzisiaj w obroty:-)Jeszcze tak ciemna kreska w 12dc mi nie wyszla.to mozliwe ze owulacja bedzie jutro.
To pewnie ja też w pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala będę już małą lub małego wietrzyłaJa zaraz na drugi dzień po wyjściu ze szpitala. To był sierpień gorąco więc było pięknie.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No mi się wydaje że zależy kiedy urodzi się Maluch,jakbym urodziła w sierpniu to jakby było wszystko ok to bym wychodziła z dzidzią chociaż na chwile. A jak syna urodziłam to był 30 październik i zimno,ale mieszkałam w tamtym czasie w bloku i położna mi doradziła aby na klatce z nim spacerować tylko ubrać ciepło, a w grudniu już mieliśmy spacery normalne na dworze ale krótkieJa zaraz na drugi dzień po wyjściu ze szpitala. To był sierpień gorąco więc było pięknie.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bym wziela ale chory bidulek i pewnie zołnierzyki slabe bo ochote to on ma zawsze :/To bierz go dzisiaj w obroty:-)
Ja to bym nie patrzyła na to czy słabe czy nie, jeśli oboje macie ochotę to korzystajcieBym wziela ale chory bidulek i pewnie zołnierzyki slabe bo ochote to on ma zawsze :/
Sprobowac zawsze mozna chyba ze biedaczek będzie bez silBym wziela ale chory bidulek i pewnie zołnierzyki slabe bo ochote to on ma zawsze :/
Ja tam uwielbiam szpinakowe.. Tez ciasta lubią mi nie wychodzić, a te wychodzi zawsze [emoji7] i marchewkowe też. A reszta, no cóżU mnie dzis 5dc. Mlodemu zrobilam wolne i dopiero w czwartek idzie do przedszkola. Maz w pracy wiec mysle ze oprocz treningu z mlodym upichce jakies ciasto bo juz mam smaka od wczoraj. Macie jakies latwe i szybkie przepisy? Niestety do pieczenia to jestem antytalencie
Ja to bym nie patrzyła na to czy słabe czy nie, jeśli oboje macie ochotę to korzystajcie
Sile to on na przyjemnosci znajdzietylko ze jak dzis wyszedl pozytyw to nie lepiej przytulanka od jutra?Sprobowac zawsze mozna chyba ze biedaczek będzie bez sil
Ja bym codziennie się przytulała [emoji16]Sile to on na przyjemnosci znajdzietylko ze jak dzis wyszedl pozytyw to nie lepiej przytulanka od jutra?