reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie np tylko okropnie mdli i to nie po nerwach zawsze od razy tylko np po paru dniach czasami dopiero odczuwam skutki stresu. Teraz akurat staram sie nie denerwowac bo nie mogę, ale wczesniej wystarczylo np spojrzenie na ojca mojej corki zeby zaczac sie denerwowac

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No to takie okropne uczucie. Ja mam takie tabletki ziołowe na uspokojenie, bo inaczej bym do lekarza nie dotarła, tak jak mam do dentysty w czwartek, to bym musiała siedzieć non stop w łazience bo albo biegunka abo wymioty :/ W sumie muszę do lekarza i z tym pójść,ale nie teraz, już biorę non stop jakieś leki i nie chce kolejnymi się faszerować.

reklama
Dzień dobry dziewczyny długo mnie nie było ale mam intensywny miesiąc maż w domu to działamy co dwa dni i praca do tego. Ale dzisiaj 14dc i nie wiem czy owu już była czy jeszcze nie nie myśle o tym.:)
Gratulacje dla nowych mam!:)

reklama
Dzien doobry :) ja juz w pracy, dzisiaj na szczescie do 15. Auto mi cos sie psuje, wydaje jakies dziwne dzwieki spod kierownicy. Wczoraj sje balam, ze nie dojade do domu :p wiec dzisiaj wzielam auto od mojego, ktorym nie umiem jezdzic :D

Zrobie jeszcze dzisiaj test owu, chociaz wczoraj juz kreska byla bladziutka w porownaniu z ta z soboty :)

Wczoraj podczas przytulanek taaak mnie jajniki bolaly, ze myslalam ze zejde. Zero przyjemnosci :(

Do góry