O'Hara
Fanka BB :)
Trochę poźno, ale poszło
...marzenia mają wielką moc...
Ja tez, dopiero wysłałam ale prędzej czy później jotka się nas doczyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę poźno, ale poszło
...marzenia mają wielką moc...
Mam juz na 18, znowu do siebie wróciłam.@Velvetka dalej śmigasz na nocki? czy wróciło do normy?
Ja mam 32 mój 35Ciekawa jestem jaki jest Nas przedział wiekowy jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć w jakim jest wieku
Chodzi mi o to aby zobaczyc jak duży procent jest osób które maja problem z dzidzi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja za to wzięłam przesyłkę kurierską.Witam wtorkowo Wczoraj brzuch mnie dziwnie bolał,mam jakieś dziwne przeczucie do tej ovu, ale dziś tego nie sprawdzę bo patrzę rano i przesyłka dalej w Łodzi, szkoda że sprzedawca korzysta z poczty polskiej, mając tyle firm które na prawdę szybko dostarczają przesyłki. Mówi się trudno. Dziś u młodego wywiadówka ciekawe czego się dowiem Aż się boję
Też wzięłam przesyłkę kurierską, i okazało się że kurier z poczty polskiej, Pocztex,A korzystałam już kiedyś z nich i masakra. Lepsza już siódemka lub DHL itd a ten sam koszt wysłania.Ja za to wzięłam przesyłkę kurierską.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do mnie in post przywiózł.Też wzięłam przesyłkę kurierską, i okazało się że kurier z poczty polskiej, Pocztex,A korzystałam już kiedyś z nich i masakra. Lepsza już siódemka lub DHL itd a ten sam koszt wysłania.
Mnie jajniki kują nie mocni ale delikatnie ale czuć. I chyba za dużo nerwów bo wymiotować mi się chce a ja tak mam na tle nerwowym że jak się zdenerwuje to dopadają mnie wymioty i biegunkaDo mnie in post przywiózł.
A tak po za tym na teście ovu z rana jedną krecha więc dalej nic....[emoji17]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie... Może kup testy ovu w aptece.Mnie jajniki kują nie mocni ale delikatnie ale czuć. I chyba za dużo nerwów bo wymiotować mi się chce a ja tak mam na tle nerwowym że jak się zdenerwuje to dopadają mnie wymioty i biegunka