reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spokojnie... Może kup testy ovu w aptece.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To już nie chodzi o testy ovu ale wszystko się kumuluje, mojego i tak w domu nie ma to nawet jak by była ovu to cykl stracony :( Do tego dochodzą problemy z kupnem domu i tak te wszystkie problemy działaj na mój organizm :(

reklama
To już nie chodzi o testy ovu ale wszystko się kumuluje, mojego i tak w domu nie ma to nawet jak by była ovu to cykl stracony :( Do tego dochodzą problemy z kupnem domu i tak te wszystkie problemy działaj na mój organizm :(
Życie daje nam w kość wiem, ale musisz się uspokoić. Ja proponuję na poprawę humoru zakupy [emoji16]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie jajniki kują nie mocni ale delikatnie ale czuć. I chyba za dużo nerwów bo wymiotować mi się chce a ja tak mam na tle nerwowym że jak się zdenerwuje to dopadają mnie wymioty i biegunka :(
Wybacz że pytam, masz może nerwicę? Ja mam i często wlasnie przy nereach dopada mnie biegunka na szczęście bez wymiotów :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jeśli mogę coś zasugerować, to w tabelce zastąpiłabym datę testowania na datę natępnej @ i dorzuciłbym które dzieciątko :)
Wyrzuciłabym natomiast ostatnia @, było minęło! Who cares ;)
Ale to moja skromna sugestia, ewentualnie mi pasi wszycho ;)
O z tym ze do tabelki dopisac ktore dzidzi to fajny pomysl:)

Wybacz że pytam, masz może nerwicę? Ja mam i często wlasnie przy nereach dopada mnie biegunka na szczęście bez wymiotów :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Też się zastanawiałam nad tym kiedyś. Bo keidys jakoś nie dopadały mnie przy nerwach wymioty ani biegunka. A od jakiegos już czasu tak mam i strasznie wkurzające to.

Też się zastanawiałam nad tym kiedyś. Bo keidys jakoś nie dopadały mnie przy nerwach wymioty ani biegunka. A od jakiegos już czasu tak mam i strasznie wkurzające to.
Mnie np tylko okropnie mdli i to nie po nerwach zawsze od razy tylko np po paru dniach czasami dopiero odczuwam skutki stresu. Teraz akurat staram sie nie denerwowac bo nie mogę, ale wczesniej wystarczylo np spojrzenie na ojca mojej corki zeby zaczac sie denerwowac

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry