Mirakulum
Fanka BB :)
Takie malpowe pobolewanie q dole brzucha zaczynalo mnie brać 9.11 ..pomogla nospa sZybko..i wczpraj rano a potem puscilo.. Teraz np. Czuje ciagniecie ..no w@ONAONAONA czy typowo małpowe...hmm...no jedynie typowo malpowe do wczoraj mialam gorące podbrzusze i takie uczucie pieczenia. A to pieczenie moge chyba powiazac z tym ze wczoraj mialam termin @. A co do bólu to takie typowo malopwe to nie. Wlasnie takie bardziej takie ściskanie na tydzień przed terminem @ a potem to jiz tylko raz jeden jajnik raz drugi bolal. Wzdeta tez zaczelam byc ale z niczym tego nie wiazalam bo przed @ zawsze jestem wzdeta. Tylko teraz mam takie uczucie hmmmm no jakby mi cos w srodku roslo i sie rozciagalo. A co do cycków to na samym poczatku bodajze w 17 czy 18 dc poczulam jedno silne ussczypniecie co mi sie wczesniej nie zdarzalo. No a potem na przemian cieple. A sutki caly czas mam sterczące i na obu piersiach mam widoczne dlugie żyly po bokach.
Swiat zwariował
Teraz w ogole sie czuje dobrze tylko takie dziwne uczucie...napiecie wrrrrrrrr
No nic
.zapisuje sobie ale zrazily mnie te ppbolewania z poprzednich cykli .zobaczymy))
Dziekuje za wyjasnienie )