reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ONAONAONA czy typowo małpowe...hmm...no jedynie typowo malpowe do wczoraj mialam gorące podbrzusze i takie uczucie pieczenia. A to pieczenie moge chyba powiazac z tym ze wczoraj mialam termin @. A co do bólu to takie typowo malopwe to nie. Wlasnie takie bardziej takie ściskanie na tydzień przed terminem @ a potem to jiz tylko raz jeden jajnik raz drugi bolal. Wzdeta tez zaczelam byc ale z niczym tego nie wiazalam bo przed @ zawsze jestem wzdeta. Tylko teraz mam takie uczucie hmmmm no jakby mi cos w srodku roslo i sie rozciagalo. A co do cycków to na samym poczatku bodajze w 17 czy 18 dc poczulam jedno silne ussczypniecie co mi sie wczesniej nie zdarzalo. No a potem na przemian cieple. A sutki caly czas mam sterczące i na obu piersiach mam widoczne dlugie żyly po bokach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Takie malpowe pobolewanie q dole brzucha zaczynalo mnie brać 9.11 ..pomogla nospa sZybko..i wczpraj rano a potem puscilo.. Teraz np. Czuje ciagniecie ..no w
Swiat zwariował:errr:
Teraz w ogole sie czuje dobrze tylko takie dziwne uczucie...napiecie wrrrrrrrr

No nic
.zapisuje sobie ale zrazily mnie te ppbolewania z poprzednich cykli .zobaczymy:)))

Dziekuje za wyjasnienie :))

reklama
Takie malpowe pobolewanie q dole brzucha zaczynalo mnie brać 9.11 ..pomogla nospa sZybko..i wczpraj rano a potem puscilo.. Teraz np. Czuje ciagniecie ..no w
Swiat zwariował:errr:
Teraz w ogole sie czuje dobrze tylko takie dziwne uczucie...napiecie wrrrrrrrr

No nic
.zapisuje sobie ale zrazily mnie te ppbolewania z poprzednich cykli .zobaczymy:)))

Dziekuje za wyjasnienie :))
Ooo to dziwne napięcie tez bylo. Teraz to juz tylko rozciąganie czuję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie bulgotania nie ale jajnik boli mnie tak że w nogę promieniuje... Teraz ból mniejszy niż przy owu i kłucia raz w jednym raz w drugim jajniku...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mialam...bol czesto promieniuje np. Na krzyz wrrrr

Dziewczyny robie pasztet z dziecioma a potem zrobie ciasto z krakersami toffe dzemem kremem!!!! Taka mam ochote na mega slodycz!!!!!

Ja ostatni raz rodzilam core 7 prawie 8 lat temu i praktycznie bezobjaowow obie ciaze... Pozniej tez nie wymiotowalam ..moze tam czasem zrobiło mi sie nie dobrze..ale prawda jest ze wypchnelo mnie szybciej w drugiej ciazy..

Teraz co sie dzieje z moim cialem to przechodzi ludzkie pojecie..nie wiem czY to wiek czy co ehh
Faktem czuje sie duzo lepiej w tym 3 cyklu niz w dwoch poprzednich ..mam duze nadzieje bo wszystko takie idealne by sie wydawalo... I zgralo no ale zobaczymy

Staram sie znajdywac racjonalne wytlumaczenie ale wiecie jak to jest hahaha

A w ogóle w podobnym czasie wypada nam @. U mnie 17. Planujesz testować wcześniej, czy doczekasz do terminu?

Tez tak mialam...bol czesto promieniuje np. Na krzyz wrrrr

Dziewczyny robie pasztet z dziecioma a potem zrobie ciasto z krakersami toffe dzemem kremem!!!! Taka mam ochote na mega slodycz!!!!!
Ja dziś zjadłam łososia pieczonego z sałatą pomidorem szczypiorkiem koperkiem i śmietaną.
Potem trzy słodkie maślane bułki z nutellą, a teraz trzy kromki że smalcem i skawrkami... Stary na mnie patrzy jak na psychiczna

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry