reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Znam ten bol, z moimi dlugimi cyklami i pozna owulacja przezywam te same "męki" jesli chodzi o przytulanie ci dwa dni...
Dobrze że się udało od razu bo chyba byśmy w następnym cyklu nie dali rady z taka częstotliwością.. pewnie normalnie czyli max 2razy w tygodniu do 12,13dc I potem co 2 dni bo inaczej to nie ma szans na dłuższą metę:p przynajmniej u nas.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze że się udało od razu bo chyba byśmy w następnym cyklu nie dali rady z taka częstotliwością.. pewnie normalnie czyli max 2razy w tygodniu do 12,13dc I potem co 2 dni bo inaczej to nie ma szans na dłuższą metę:p przynajmniej u nas.

U nas tez ciezko. Ja mam ostatnio male libido, a moj jak czasem wroci zmeczony z pracy to jedyne o czym marzy to sen. Wiec tez mam nadzieje, ze w miare szybko nam sie uda :)

U nas tez ciezko. Ja mam ostatnio male libido, a moj jak czasem wroci zmeczony z pracy to jedyne o czym marzy to sen. Wiec tez mam nadzieje, ze w miare szybko nam sie uda :)
U nas dokładnie to samo.
Moje libido to od zawsze przez tabletki bardzo niskie a mąż teraz pracuje po 15h dziennie i też niższe niż zwykle choć i tak jak na to ile ma na głowie to wysokie [emoji23] my tam wolimy rzadko ale jakościowo [emoji23]
Czasem na wczasach nam się zdarzy poszaleć ale to już jakościowo nie to samo:p więc wolimy raczej rzadziej a lepiej ;p

Tego Wam życzę kochana żeby poszło szybko a potem to już bez spiny będzie wtedy kiedy będziecie mieli ochotę o tak często jak dusza zapragnie a nie bo owulacja.. bo to już wtedy nie jest tak fajnie:/ a chęć posiadania dziecka jest ogromna i wtedy już to nie jest to samo niestety..

U nas dokładnie to samo.
Moje libido to od zawsze przez tabletki bardzo niskie a mąż teraz pracuje po 15h dziennie i też niższe niż zwykle choć i tak jak na to ile ma na głowie to wysokie [emoji23] my tam wolimy rzadko ale jakościowo [emoji23]
Czasem na wczasach nam się zdarzy poszaleć ale to już jakościowo nie to samo:p więc wolimy raczej rzadziej a lepiej ;p

Tego Wam życzę kochana żeby poszło szybko a potem to już bez spiny będzie wtedy kiedy będziecie mieli ochotę o tak często jak dusza zapragnie a nie bo owulacja.. bo to już wtedy nie jest tak fajnie:/ a chęć posiadania dziecka jest ogromna i wtedy już to nie jest to samo niestety..

No właśnie, nie wiem czy nie zrobimy sobie krótkiej przerwy w tych staraniach, z miesiąc np czy dwa bo prawdę mówiąc to moje libido aktualnie jest właśnie równe zeru i już nie mam ochoty na nic, bo od razu w głowie mam widmo kolejnej porażki... Na początku starań to miałam ochotę codziennie na przytulanki a teraz to jest jakaś masakra...

reklama
Podwyzone to mozesz miec tez hasimoto tak jak ja a to jest zapalenie tarczycy.
No właśnie i tego się chyba boję najbardziej, ale w sumie porównując moje wyniki z wynikami mojej teściowej to nie jest źle, bo ona to anty tpo to ma wywalone w kosmos, a u mnie wprawdzie podwyższone, ale może nie ma tragedii tak przynajmniej mi się wydaje, jakoś w końcu trzeba się pocieszać ;)

Ostatnia edycja:
Do góry